Gündem
01 Eyl 2019 08:56 Son Güncelleme: 01 Eyl 2019 09:00

Ve G.Saray, Radamel Falcao'yu açıkladı

Galatasaray, Radamel Falcao'nun transferi için Kolombiyalı yıldız ve kulübü Monaco ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Kolombiyalı yıldız futbolcu Radamel Falcao García Zárate resmen Galatasaray'da. Sarı-kırmızılı kulüp, Falcao'nun transferi için Monaco ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Yarın (1 Eylül 2019) İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atması beklenen Falcao için sarı-kırmızılı kulüp, pazartesi günü imza töreni düzenleyecek.

Galatasaray, Radamel Falcao transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılı ekibin 1,5 aydır transferi için uğraştığı Kolombiyalı futbolcunun kulübü Monaco'yla da anlaşmaya varıldı. Bonservis bedeli ödenmeden kadroya katılacak Falcao ile Galatasaray'ın yıllık 5 milyon Euro ve bonuslardan oluşan bir sözleşme imzalaması bekleniyor.

Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan, Falcao'nun İstanbul'da karşılanacağı saati 15.00 olarak duyururken, yıldız futbolcunun uçağının saat 17.00'de İstanbul'da olması bekleniyor. Falcao için Atatürk Havalimanı Özel Havacılık Terminali'nde düzenlenecek karşılama törenine çok sayıda sarı-kırmızılı taraftarın katılması bekleniyor.

AHMET BULUT'TAN PAYLAŞIM

Bu arada Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'la Fransa'ya giden ve Falcao'yla bir araya gelen menajer Ahmet Bulut da Kolombiyalı yıldızla çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.