Magazin
03 Haz 2021 01:08 Son Güncelleme: 03 Haz 2021 01:10

Ve enteresan bir gelişme! Haluk Levent'in çağrısına Aleyna Tilki'den destek

Haluk Levent, şarkıcı Aleyna Tilki ve Kurtalan Ekspres bas gitaristi Ahmet Güvenç'in salgından olumsuz etkilenen müzisyenler için bazı eşyalarını satmak istediklerini açıkladı...

Müzisyen Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla şarkıcı Aleyna Tilki ve Kurtalan Ekspres bas gitaristi Ahmet Güvenç'in pandemiden olumsuz etkilenen müzisyenler için bazı eşyalarını satmak istediklerini söyledi.

Haluk Levent'in paylaşımları şu şekilde:

"Ve enteresan bir gelişme! Aleyna Tilki aradı. 'Haluk abiciğim sahnede giydiğim kostümlerimi satmak istiyorum O parayı da kampanya yaptığınız müzisyenler için kullanmak istiyorum' dedi."

"Anadolu Rockkk. Kurtalan Expres’in bas gitaristi Ahmet Güvenç abimiz aradı. 'Halukçuğum yıllardır sahnede çaldığım bas gitarımı , müzisyen kardeşlerimin faturaları için satışa çıkarıyorum' dedi. @oahmetguvencabim sağolasın Haydi arkadaşlar açık artırma başladı. Süre 10 dak."

"Sevgili @ebsahin2020 abim yazdı. Aradım konuştuk. 'Abi ne güzel bir onur bu. Kurtalan Expres ile büyüdük. Bas gitar Ahmet abide kalsın. O hep çalsın.Yarın hesaba 40 bin₺ yatırıyorum' dedi. Harikasınız ya. Hem @oahmetguvenc Hem @ebsahin2020"

​Haluk Levent dün yaptığı sosyal medya paylaşımıyla birkaç sanatçı arkadaşıyla birlikte, pandemiden olumsuz etkilenen müzisyenlerin sorunlarını hafifletmek amacıyla bir çözüm arayışına girdiklerini söylemişti.

Dün gerçekleşen kabine toplantısı sonrasında yayınlanan genelgeye göre; restoran ve kafelerin, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerinde 07.00-21.00 saatleri arasında masada servis, gel-al ve paket servis, 21.00-24.00 saatleri arasında ise sadece paket servis ile açık olacağı duyurulmuş, konser mekanlarının bir süre daha kapalı kalacağı kararlaştırılmıştı. Bu karara bir çok sanatçıdan tepki gelmişti.