Gündem
22 Ağu 2023 19:09 Son Güncelleme: 23 Ağu 2023 09:03

Vali danışmanı ve Televizyon Gazetecisi Mustafa Sezer'den Denizlililere çılgın vaat!

Denizli'de, yaptığı projelerle adından söz ettiren Türkiye'nin ilk ve tek Vali danışmanı televizyon gazetecisi Mustafa Sezer, yerel seçimlerde Pamukkale Belediye Başkanı olması halinde ilçeyi büyük ölçüde kalkındıracağına dair söz verdi.

Denizli'de, yaptığı projelerle adından söz ettiren Türkiye'nin ilk ve tek Vali danışmanı televizyon gazetecisi Mustafa Sezer, bu kez de yerel seçimler için çarpıcı bir açıklamada bulundu.

İşte Sezer'in açıklamalarından satırbaşları:

MUSTAFA SEZER DENİZLİLİLERİ ŞOK ETTİ

Sıradışı projelerinin ödül almasıyla bilinen Türkiye'nin ilk ve tek Vali danışmanı televizyon gazetecisi Mustafa Sezer yaptığı son hareketle adeta Denizlililere pes dedirtti.

NOTER HUZURUNDA YEMİN ETTİ

Sezer, "Yerel seçimlerde Pamukkale belediye başkanı olursam 37.ayda pamukkale'deki esnafın gelirini iki misline çıkartamaz isem istifa edeceğim devletin Bana ödediği maaş harcırah sigorta ne var ise makam tazminatı dahil faizi ile birlikte tamamını Pamukkale'de bulunan öğrencilere burs olarak dağıtacağım" diyerek noter huzurunda yeminli beyan verdi.

PAMUKKALE ESNAFINDA HEYECAN YARATTI

Mustafa sezer'in noter yeminini değerlendiren esnaf "ilk kez böyle bir şey oldu Denizli tarihinde bir ilk elbette Mustafa sezer'e oy vereceğiz ama 37. ayda gelirimiz iki misline çıkmaz ise belediyenin önünde kamp kuracağız" şeklinde espriler yapmaya başladı.

TÜRKİYE'DE ÖRNEĞİ YOK

Pamukkale Belediye Başkan adayı Mustafa Sezer yazılı bir açıklama yaparak "Pamukkale'ye verdiğim sözü tutacağım. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Geçmişte Denizliye noterde söylediklerimin daha büyüklerini daha güzellerini yaptım. Yüzlerce yatırımcı binlerce yatırım on binlerce istihdam yüzbinlerce dolar milyonlarca turist getirdim. İnşallah Pamukkale'ye' kısa vadede, orta vadede ve uzun vadede yatırımcı, yatırım, para ve turist getireceğim. Getiremez isem de 37. ayda istifa edeceğim. Verdiğim sözü tutacağım. Yapacağım hizmetler ile Pamukkale ve Pamukkalelilere altın yıllarını yaşatacağım." dedi.