Gündem
10 Nis 2017 14:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:36

Usta yönetmen yeni filmi için 33 farklı yer gezdi!

Yönetmen Terry Gilliam, yeni filmi 'The Man Who Killed Don Quixote' için çekimlerden önceki son aylarını istediği gibi bir yer bulabilmek için seyahat ederek geçirdi.

Terry Gilliam'ın 18 yıldır çekimlerine bir türlü başlayamadığı projesi The Man Who Killed Don Quixote'nin çekimlerine sonunda geçtiğimiz ay başlanmıştı.

Son birkaç ayını istediği gibi bir yer bulabilmek için oradan oraya seyahat ederek geçiren yönetmenin 33 farklı lokasyondan yayınlanan fotoğrafları ise adeta gezi günlüğü gibi.

Filmin yapımcısı Entre Chien & Loup'un aktardığına göre bu yılın başında hayatını kaybeden John Hurt'ün yerini Jonathan Pryce alacak.

Aynı zamanda Adam Driver, Olga Kurylenko, Joana Ribeiro ve Stellan Skarsgård gibi isimlerin yer aldığı kadro da şimdiden dikkat çekiyor.



The Man Who Killed Don Quixote, öğrencilik yıllarında Don Quixote'nin uyarlamasını çeken bir reklamcının büyüdüğü kasabaya dönünce çektiği filmin yaşamış olduğu yerde ve insanlarında yarattığı değişimi fark etmesiyle atıldığı macerayı işliyor.

Genel olarak İspanya, Portekiz ve Kanarya Adaları'ndaki tarih kokan yerleri karış karış gezip inceleyen Gilliam'ın, Interrail günlüğü tadındaki fotoğrafları görülmeye değer…