Gündem
15 Haz 2023 23:11 Son Güncelleme: 15 Haz 2023 23:33

Usta oyuncu Mahmut Cevher, Fatih Portakal'ı yerden yere vurdu: "Sen satılmış CHP düşmanısın"

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Mahmut Cevher sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'ı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden yerden yere vurdu.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Mahmut Cevher, Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal için çok ağır ifadeler kullandı.  Fatih Portakal'ı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden eleştiren Cevher, "Fatih Portakal sen satılmış CHP düşmanısın" dedi.

"BUNU HERKES BİLİYOR"

Sosyal medya hesabında Fatih Portakal'ı yerden yere vuran Cevher şunları söyledi: "Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'nun 'sonuna kadar partimin önünü açacağım' dediği haberi bize şöyle sundun; 'bakın inanırsanız' dedin. Algıyı yarattın, gazı verdin. Sonra 'bu Kılıçdaroğlu satılık kalem diyerek beni mi işaret ediyor' diyorsun. Sonra da kabadayılığın başlıyor. Çık hemen buna açıklık getir. Ben getireyim; 'Sen satılmış CHP düşmanısın' bunu herkes biliyor."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mahmut Cevher (@mahmutcevherofficial)'in paylaştığı bir gönderi

MAHMUT CEVHER KİMDİR?

Sanat yaşamına, 1976 yılında Ses Dergisi'nce düzenlenen yarışmada birinci seçildikten sonra, aynı yıl Orhan Aksoy yönetmenliğinde çevrilen Aile Şerefi adlı filmde bir rol üstlenerek başladı. 1983 yılında yazdğı bir de senaryo denemesi olan sanatçı, kendisi gibi oyuncu olan Yonca Cevher Şahinbaş'in babasıdır. Mahmut Cevher, çeşitli dizi filmlerde de oynamaktadır. Kurtuluş dizisinde general Fevzi Çakmak'ı canlandırmıştır.