Gündem
10 Ara 2010 12:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:52

ÜNLÜ YÖNETMENE ''ELİN GARSONUNU KAHVEDEN ALIP OYUNCU YAPTIN'' KÜFRÜ!

"Elin garsonunu Oyuncu yaptın biz konservatuvar okuyoruz bize bakmıyorsun yazıp küfrediyorlar"

ODTÜ’de düzenlenen "Bir Tuğla bir kitap" projesine destek amaçlı yapılan bir söyleşiye konuşmacı olarak katılan Zeki Demirkubuz ilginç açıklamalarda bulundu.

Şimdilerde Ezel dizisinde canlandırdığı "genç Ramiz" rolüyle beğeni toplayan Ufuk Bayraktar’ı keşfettiği bilinen Demirkubuz, konuya açıklık getirdi.

Kahvede garson oalrak çalışan Bayraktar’a rol teklif eden ünlü yönetmen sözlerine şöyle devam etti:

"Ufuk’u 3-4 gün izledim. Ona rol teklif etmem, sinemada dert edindiğim gerçeklik duygusuyla ilgili bir şey. Kahvede görünce konuştum, baktım benim Güngören’de büyüdüğüm gibi bir kişilik o da, filmdeki karaktere çok benziyor. Şimdiye kadar çalıştığım Oyuncular içinde de en rahat çalıştığım kişi de Ufuk olmuştur. Aynı dünyadan geldiğimiz için hemen anlıyordu ne istediğimi. Filme 15 gün kala 160 sayfayı ezberledim demişti. "Test ederim" dedim, "et" dedi. 20. sahne diyordum, oynuyordu. Çatır çatır ezberlemişti. Ufuk Bayraktar kendini geliştirirse birçok Oyuncudan çok daha iyi olduğuna ve olacağına inanıyorum."

Zeki Demirkubuz, Bayraktar’ın konservatuvar eğitimi olmaması nedeniyle küfür içeren bazı mailler aldığını da söyledi. "Elin garsonunu Oyuncu yaptın biz konservatuvar okuyoruz bize bakmıyorsun yazıp küfrediyorlar" diyen başarılı yönetmen bu açıklamanın ardında Oyunculukta doğallık aradığını vurguladı.