Gündem
17 Ara 2012 17:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:30

ÜNLÜ YÖNETMENDEN BÜLENT ARINÇ'A İLGİNÇ "DAĞA ÇIKARDIM" TEPKİSİ! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın önceki gün yaptığı “Ben de dağa çıkardım” açıklamasına ilginç bir tepki geldi.

Geçen sene söylediği bir “kürt olsaydım ben de dağa çıkardım" dediği için hakkında soruşturma açılan Yönetmen Mustafa Altıoklar, “Bakalım savcılar ne yapacak?” diye sordu.
Altıoklar sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki profiline şu mesajı yazdı:
 “geçen sene bir tv programında "kürt olsaydım ben de dağa çıkardım" dediğim için hakkımda soruşturma açılmış, savcılık tarafından 5-20 yıl hapis istemi ihtimali çerçevesinde ifadem alınmıştı.. bugün bülent arınç 1 sene aradan sonra Kışanak'la empati yapma seviyesine erişerek "ben de dağa çıkardım" demiş... bakalım savcılarımız ona ne yapacak :)”
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise önceki gün bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, "Ben bir BDP 'li kadın milletvekiline kızıyordum, çok beddua ediyordum. Ama onunla ilgili bir hatırayı dinledim, artık kızmıyorum. Çünkü 17 yaşında genç kız iken Diyarbakır Cezaevi'nde ahlaksızca işkenceye maruz kalmış ki, öyle kendisini zorlamışlar ki, ben de aklıma gelse dağa çıkardım. Çünkü Diyarbakır Cezaevi'nden çıkanların yarısı dağa gitti, yarısı da dağdakilere övgüler diziyor" demişti.

MEDYARADAR/ÖZEL