Magazin
12 Eki 2014 10:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:48

Ünlü yazardan Gülben Ergen'e tepki: Hacda çekilmiş ilk reklam filmi!

Gazeteci Erhan Çelik ile evlenen Gülben Ergen'in Hac ibadetinden yaptığı fotoğraflı paylaşımlara, yazar Perihan Mağden'den de tepki geldi.

Gülben Ergen-Erhan Çelik çifti, düğünün hemen ardından balayı yerine Hacca gitmiş, bu ibadetlerine ilişkin de sosyal paylaşım hesaplarından çok sayıda fotoğraf paylaşmıştı.

İbadetlerini reklam konusu yaptıkları gerekçesi ile tepki çeken çift, eleştirilere, "Maldivler'e mi gitseydik" karşılığını vermişti. O fotoğraflara, yazar Perihan Mağden'den de tepki geldi. Radikal'den Armağan Çağlayan'a konuşan Mağden, "Gülben Ergen'in imanının kaç desibel olduğunu sürekli izlemek zorunda mıyız?" dedi.

İŞTE O RÖPORTAJDAN İLGİLİ BÖLÜM:

Son günlerde Gülben Ergen’in Hacca gitmesi çok konuşuluyor ya. Sen ne düşünüyorsun?

İnanılmaz. Nuran Yıldız şahane bir yazı yazdı. Başlığı söyleyeyim. Başlık her şeyi özetliyor zaten. “Bu kadın herkesi sersem mi zannediyor?” AKP hükümetinin üzerimize tamamen çöktüğü bir dönemde, muhafazakar bir genel yayın yönetmenini bul ve onunla umre umre, hac hac, şirince şirince ve adım adım gözümüzün önünde seviyeli nişanlının beraberliğinde Nihat Odabaşı fotoğraflarıyla yürüt. Müthiş bir imaj çalışması.

Ben böyle düşünmüyorum. Bir insan başka bir insana aşık olduğunda, hani aşkın içinde uyduya girmekte vardır ya, çok aşıktır ve o fikirlerden etkilenmiştir. Bence bir insanın şarkı söylüyor olması veya assolist olması…

Peki abiciğim, hacdaki fotoğraflarını bize yollaması mı gerekiyor? Birde mesela ikisi birbirinin elini öpüp, bize ideal bir davranışmış gibi lanse etti Gülben Ergen. Hadi nikahlanıyorsun bize fotoğraflarını göstereceksin. O el öpme mesela, poz vermişler. İkisi de tam elin o halinde dondurmuş kareyi ki Nihat Odabaşı şahane bir fotoğraf çeksin. Çok yapmacık şeyler bunlar.

Bir assolist hacca gidemez mi? Gider.

Bir revolüsyon yarattı. Yeni evlendiği bir adamla el ele hac yollarında fotoğrafını koydu. İlk defa yani. Gitsin hacca yani. Gülben Ergen’in imanının kaç desibel olduğunu sürekli izlemek zorunda mıyız?

Biz istiyoruz izlemeyi. Halk bunu talep etmese gazeteler yazmaz.

Peki Instagram’a koyuyor kadın herkes görsün diye. Sende “Medya ve siteler niye alıp koyuyor Instagram’dan” mı diyorsun? Çünkü revolüsyon yaratıyor. İlk defa hacda geçen bir reklam filmi izliyoruz.