Magazin
29 Ağu 2018 15:11 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:49

Ünlü sunucu tacizi canlı yayında anlattı! "Tişörtümün altından sütyenime..."

Teve2'deki 2. Sayfa programına konuk olan oyuncu ve sunucu İpek Tanrıyar, geçmişte yaşadığı bir taciz olayını canlı yayında anlattı.

İpek Tanrıyar bugün, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunduğu magazin programı 2.Sayfa'ya konuk oldu. İpek Tanrıyar, geçmişte yaşadığı bir taciz olayını canlı yayında anlattı.

'ŞİMDİ OLSA CANINA OKURUM'

Tacizcinin ismini vermeyen İpek Tanrıyar, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı:
'Tam vedalaşıyorduk. O anda bir el tişörtümün altından girdi. Bir baktım sütyenimin askısında. Hemen oradan kaçtım. Küçüktüm o zamanlar. Şimdi olsa canına okurum.'



İPEK TANRIYAR KİMDİR?

İpek Tanrıyar, 1980 yılında dünyaya geldi. Trakya Üniversitesi Turizm Bölümü mezunu olan eski manken, sunucu ve oyunculuk da yapıyor.

İpek Tanrıyar kariyerine mankenlik yaparak başladı. Milano'da bir Türk tarafından işletilen mankenlik ajansında çalışan İpek Tanrıyar, sonrasında ekran karşısına reklam filmleri ile çıkmış ardından da sunucu ve oyuncu olarak hayatımıza girdi.

Ekran önünde ilk olarak dikkat çektiği proje ise dönemin en sevilen eğlence programlarından biri olan Şahane Pazar oldu. Şahane Pazar adlı programda Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler ile birlikte sunuculuk yapan İpek Tanrıyar, bu program sayesinde tanındı ve sevildi.

Sunuculuğun yanı sıra dizilerle de karşımıza çıkan İpek Tanrıyar, bir dönem ekranlara damga vurmuş olan, Serseri, Sıla, Sensiz Olmuyor, Bir Tatlı Huzur gibi yapımlarda da rol aldı.