Politika
07 Haz 2023 17:05 Son Güncelleme: 07 Haz 2023 17:16

Ünlü sunucu Buket Aydın yine kahkaha attı: "İmamoğlu Cumhurbaşkanı olabilir, ama..."

Buket Aydın, Ekrem İmamoğlu hakkında çektiği videoda kahkaha atarak "Ekrem İmamoğlu'nda Cumhurbaşkanı olma potansiyeli var, ama Tayyip Bey varken değil" ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucu Buket Aydın, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş hakkında video paylaştı. İmamoğlu ile ilgili kahkaha atarak yorum yapan Aydın, Yavaş hakkında da eleştiride bulundu:

"Ekrem İmamoğlu, tabii... Tıs tıs tıs... İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu bizi hiç şaşırtmadı. Anında bir değişim vurgusunda bulundu. Hayatta en istediği şey bence CHP Genel Başkanı olmak, oradan da Cumhurbaşkanı olmak. Var o potansiyel sende Ekrem İmamoğlu. İleride, şimdi değil, Tayyip Bey varken değil. Olur musun? Olursan şaşırmam. Ekrem İmamoğlu'nda her yere oynama kapasitesi var ya... Çok ciddi bir kapasite, herkes yok ha. Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanlığına aday olacağını bile düşünmüyorum. Mansur Yavaş oturayım evimde istiyor, 'Beni rahat bırakın' modunda bir insan. Bir de son hezimette bunlarla... Valla adamı yalancı yaptınız koca Mansur Yavaş'ı ya. Uydu o Ekrem İmamoğlu'nun aklına, uydu CHP'dekilerin aklına. Çok yanlış hareketlerdi. Ekrem Bey'in çok etkilendiğini zannetmiyorum bu durumdan ama Mansur Bey üzülmüştür belki 'Ne duruma düştük' diye."