Magazin
09 Kas 2015 11:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:10

Ünlü şarkıcı Cihangir'de tekme tokat kavga etti!

Model grubunun solisti Fatma Turgut, tekme tokat kavga etti. İki kadın arasında laf atışmasıyla başlayan gerginlik, kavgaya dönüştü.

Model grubunun solisti Fatma Turgut, tekme tokat kavga etti. Önceki gece Cihangir’deki Hayal Kahvesi’ne giden Fatma Turgut, aralarında Ümit Kantarcılar’ın da olduğu bir grup arkadaşıyla beraberdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde arbede yaşandı.

Model grubunun gitaristi Can Temiz, eğlenceye kadın arkadaşıyla gelince olanlar oldu. Temiz’in mekana birlikte geldiği arkadaşı ve Fatma Turgut arasında gece boyunca sürtüşme yaşandı.

İki kadın arasında laf atışmasıyla başlayan gerginlik, kavgaya dönüştü. Turgut, Can Temiz’in yanındaki kadına, “Yeter ulan yeter” diye bağırdıktan sonra tekme tokat saldırdı.



SİNİRLERİ BOZUK

Olaylar sonrası koşar adım taksiye binen Fatma Turgut’a arkadaşı siper oldu. Turgut’un arkadaşı, “Onun sinirleri bozuk, o yüzden görüntü vermek istemiyor” diyerek gazetecilere sitem etti.

Grubun sosyal medya sorumlusu olan ve Burusvilis adıyla bilinen Güray Gürsel gazetecilere engel olmaya çalıştı. (Hürriyet)