Gündem
18 Tem 2013 01:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:17

ÜNLÜ RAPÇİ SAGOPA KAJMER'E GÖZALTI ŞOKU!

Sagopa Kajmer adıyla bilinen ünlü rap sanatçısı Yunus Özyavuz gözaltına alındı.

İddiaya göre, ünlü rap sanatçısı Sagopa Kajmer, İngiltere'den sipariş ettiği esrar tohumunu almak için kargo şirketine gitti. Burada paketten şüphelenen görevlilerin beklemesini istediği Kajmer, korkarak kaçtı.

Kargo görevlilerinin ihbarı üzerine İstanbul Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, savcılık talimatıyla operasyon düzenledi. İngiltere'den gelen esrar tohumlarına el koyan ekipler, ünlü rap sanatçısı Sagopa Kajmer'i de Bakırköy'deki evinde yakalayarak gözaltına aldı.

Ünlü sanatçı Kajmer, ifadesi alınmak üzere İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü'ne götürüldü. İftarını da burada yapan Sagopa Kajmer, daha sonra sağlık kontrolünden geçirildi. Kajmer'in sabah saatlerinde adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
 
Bu arada, gözaltı haberinin sosyal medyada geniş yankı bulması üzerine Twitter hesabından açıklama yapan Sagopa Kajmer, şunları yazdı: "Gümrük ,ithali yasak eşya getirdiğim için beni şu an misafir ediyor birlikte iftar yapıyoruz. Birçok et yiyen çiçek, birçok biber türü tropikal bitki tohumu netten sipariş ettim,başıma bela oldu.gümrük yasasını okumadan sipariş etmeyin. Siz hakkımda çıkan kötü yazılara aldırış etmeyin. Rahat olun."