Gündem
03 Mar 2013 15:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:03

ÜNLÜ OYUNCUYA TEPKİ YAĞIYOR; "ALİ'Yİ TİYATRODAN SÜRMELİ!"

Ali Sürmeli, öpüşme rolünü kıskandığı eski sevgilisi Eroğlu'na sahnedeyken saldırdı, oyuncular ayaklandı

Yönetmenliğini Mehmet Ergin'in yaptığı 'Matmazel Julie' isimli oyunun sahnelenişi sırasında şok bir olay yaşandı. Önceki akşam İstanbul Black Out Sahnesi'nde yapılan gösterimde sahnede rol gereği öpüşen Teoman Kumbaracıbaşı ve Sultan Eroğlu'na seyirci koltuğunda oturan Ali Sürmeli yanında getirdiği yumurtaları fırlattı.

İddiaya göre Sürmeli, eski sevgilisi olan Eroğlu'nun Teoman Kumbaracıbaşı ile öpüşmesini içine sindiremeyerek kıskançlık krizine girdi. Ali Sürmeli'nin daha önce de yönetmen Mehmet Ergen'e oyundan bu sahnelerin çıkarılması konusunda baskı yaptığı öğrenildi. Attığı yumurtaların Eroğlu'nun kafasına isabet ettiği söylenen Ali Sürmeli salondan çıkartılırken gazetecilerin sorularına "Konuşmak istemiyorum. Bir basın toplantısı düzenleyerek konuya açıklık getireceğim" dedi.

'İLK VAKASI DEĞİL'
Ali Sürmeli, ünlü işadamı Sakıp Sabancı'nın hayatının konu alındığı "Patron" isimli tiyatro oyununda o zamanın Kültür Bakanı İstemihan Talay'a oyun esnasında "Bu bir tiyatro oyunu değildir. Ben bu oyunda oynamak istemiyorum. 25 yıllık devlet memuruyum bakanın dayatmasıyla bu oyunda oynadım. Gülme ulan istifa et şerefsiz" diyerek tepki göstermişti.

TWİTTER'DAN TEPKİ YAĞDI

M.Ali Alabora:
"Sendika olarak sonuna kadar Sultan'ın yanındayız"..
 
Aslı Tandoğan:
Tiyatrocu arkadaşım Sultan Eroğlu'un oyunda öpüşme sahnesi olduğu icin eski sevgilisi Ali Sürmeli suratında yumurta kırmıştır. Kınıyorum!
 
Serdal Genç: Ali Sürmeli ve yumurtaları... Bence Ali'yi tiyatrodan sürmeli...
 
Romina Özipekçi: Bu ülkede yumurta atmanın cezası malum. Ali Sürmeli "aşk için yaptım" dese iyi halden beraat alır mı acaba?
 
Şebnem Sönmez:
Oyuncu sendikası üyesi ve Denetleme Kurulu'nda görevli üye Sultan Eroğlu'nun yanındayız!