Televizyon
10 Tem 2013 17:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:16

ÜNLÜ OYUNCUDAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA; "MEHMET ALİ BENİ HEP MINCIKLAR"

Burada Laf Çok programına konuk olan Nilgün Belgün, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çöpçatanlık üzerine açılan sohbette evlilik programlarıyla ilgili düşüncelerini söyleyen ünlü sanatçı; 'İzdivaç prgoramı yapayım diye hiç düşünmedim. İzdivaç programları bana köle pazarlamak gibi geliyor. Kaç evin var, kaç araban var... Hoş değil. Benim düşüncelerime göre evlilik ve aşk böyle başlamaz.' dedi.

Mehmet Ali Erbil hep mıncıklar beni
Mesut Yar'ın 'En son Mehmet Ali Erbil mıncıklamıştı seni. Onun üzerine birşey ekleyebildik mi?' sorusuna ise; 'Mehmet Ali Erbil hep mıncıklar beni hayatım. Onun öyle bir geçiş şeyi var. Erbil'i 17 yaşından beri tanıyorum. Onun hakkıdır.' şeklinde açıklama yapınca, Mesut Yar 'Biz 20 yıldır yanağından makas alamadık arkadaş!' dedi. Belgün, Mesut Yar'ın bu sitemine karşılık olaraksa 'Al, sana kim makas aldın da birşey mi dedi?' cevabını verdi. Ardındansa şu sözlerle duruma açıklık getirdi:

Mehmet Ali Erbil'le aramızda kadın-erkek ilişkisi yok
'Biz tiyatro dünyasında o kadar bire bir birlikteyiz ki... Aynı kuliste soyunuruz, aynı kuliste giyiniriz. Öyle bir zaman vardır ki alel acele soyunman, giyinmen gerekir. Bizde kimse kimseye 'Kadının bacağına bak' filan demez. Öyle bakılmaz. Mehmet Ali'yle de biz o kadar arkadaşız ki bütün karıları arkadaşım.Çocukları öyle. Elimde büyüdüler. benim kızım onun birinci eşinin elinde büyüdü. Yani birbirimizi mıncıklasak ne olur, mıncıklamasak ne olur. Bizim aramızda kadın-erkek ilişkisi yoktur. Biz arkadaş ve dostuz.

'Hangi tür mıncıklamalar seni mutlu eder'
Nilgün Belgün'ün bu sözleri üzerine sohbeti devam ettirmekte kararlı olan Mesut Yar ise; 'Hangi tür mıncıklamalar seni mutlu eder o zaman?' şeklinde bir soru sordu. Nilgün Belgün'ün bu soruya cevabı şu şekilde oldu: 'Mıncıklamadan önce beni mutlu edecek şey, karşımdaki insanla iletişim kurmaktır. Önce bir iletişim kurayım da arkadan mıncıklama kısmı sonra gelir.Beni birebir konuşmak ve dostluk etmek isterim karşımdakiyle.Tanımak isterim.'