Magazin
26 Ağu 2022 10:53 Son Güncelleme: 26 Ağu 2022 10:59

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan'dan 'boşanma' itirafı!

17 yıllık eşinden tek celsede boşanan oyuncu Ufuk Özkan, ayrılık kararının nedenini anlattı. Fikir ayrılıkları yaşadıkları için eşiyle yollarını ayırdıklarını söyleyen oyuncu bir de "Bir dönem işlere yoğunlaştığım için ilişkim hasar gördü" itirafında bulundu.

Geniş Aile, Hayat Bazen Tatlıdır, Zengin Kız Fakir Oğlan ve Kalk Gidelim gibi sevilen projelerle adını geniş bir kitle duyuran başarılı oyuncu Ufuk Özkan, geçtiğimiz günlerde 17 yıllık eşinden tek celsede boşandı. Bir mekan çıkışı basın mensuplarıyla sohbet eden oyuncu, boşanma nedenini anlattı.

"GELİN OLARAK ÇIKTIĞIM EVE GERİ DÖNDÜM"
17 yıllık eşinden boşanan Ufuk Özkan, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Eşiyle evlerini ayırdıktan sonra annesinin evine yerleşen ünlü oyuncu "Gelin olarak çıktığım eve tekrar gelin olarak geldim" diyerek espri yaptı. Ayrılık süreci hakkında konuşan Özkan, "Hiç kavga etmedik. Fikir ayrılıkları yüzünden medeni bir şekilde ayrıldık" dedi.

"İŞLERE YOĞUNLAŞTIĞIM İÇİN İLİŞKİM HASAR GÖRDÜ"
Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 22 yaşındaki haline bir mektup yazan usta oyuncu 25 senelik hayatında neler olup bittiğine değindi. Gençken insanların hatalar yapabildiğine değinen usta oyuncu, "Bazı arkadaşlarınıza koşulsuz bağlanmanın bir takım yanlışlar yaptırdığını ve bu hataları başkalarına yüklemenin yersiz olduğunu 25 sene sonra fark ettim. Eski eşime yönelik bir mektup değildi. O benim için çok kıymetli. Şunu da itiraf edeyim; Bir dönem işlere yoğunlaştığım için ilişkim hasar gördü" şeklinde konuştu.

ETİKETLER
#ufuk özkan #boşanma