Magazin
20 Oca 2023 19:10 Son Güncelleme: 20 Oca 2023 19:13

Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek kaza geçirdi

Rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle adından söz ettiren Hilal Altınbilek, geçtiğimiz gün Ortaköy'de bir kazaya karıştır. Konuyla ilgili konuşan güzel oyuncu Hilal Altınbilek, "Çok büyük bir şey yok. Yandaki araç geçtiği sırada arabama sürttü" dedi.

Ekranların aranılan yüzlerinden olan güzel oyuncu Hilal Altınbilek, küçük çaplı bir trafik kazası geçirdi. Ortaköy'de objektiflere yansıyan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Züleyha karakteri ile hafızalarda yer edinen Hilal Altınbilek, kaza sonrası açıklamalarda bulundu.

HİLAL ALTINBİLEK KAZAYA KARIŞTI

Habertürk'te yer alan habere göre; Trafikte seyir halinde olan Hilal Altınbilek'in otomobiline kavşaktan geçen başka bir araç sürttü. Aracında hasar oluşan Altınbilek, kaza işlemlerini yaptığı sırada görüntülendi.

Otomobillerin kenara çekilmesi sonrası bölgede kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı. Moralinin bozuk olduğu gözlenen oyuncu "Çok büyük bir şey yok. Yandaki araç geçtiği sırada arabama sürttü. Bende de bir şey yok teşekkür ederim. Şimdi işlemleri hallediyoruz." dedi.