Televizyon
25 Mar 2013 13:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:06

ÜNLÜ OYUNCU HANGİ DİZİYLE EKRANLARA DÖNÜYOR?

Oyuncu “Kazım Akşar” yeni dizisiyle yeniden izleyiciyle buluşacak.

Annesi İspanyol, babası Türk bir fotoğrafçı olan Carlos Yılmaz (Carlos Martin)’ın hikayesinin anlatıldığı dizide, Kazım Akşar, Carlos Yılmaz'ın renkli karaktere sahip babası rolünde olacak.

Yoğun tiyatro çalışmaları sebebiyle ekranlardan bir süredir uzak kalan oyuncu, “Televizyonda iyi bir iş çıkarabilmek için birçok etkenin bir araya gelmesi gerekiyor. Yağmur Kaçarken ile bu sinerjinin yakalandığına inanıyorum. Bu nedenle projede yer almaktan mutluyum” dedi. Akşar sözlerine; “drama oynamak ve çapkın imajından kurtulmak için. uzun zamandır bekliyordum, ancak şansım yine romantik komediden yana oldu. Umarım bizim zevkle çektiğimiz dizimizden, seyirciler de bizler kadar keyif alır.” diyerek devam etti.

Oyuncu, 'Kadın İsterse'nin çapkını, 'Cavitcim' karakteri ile hafızlara kazınmıştı.

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizinin hem senaristti, hem de yönetmeni Tayfun Güneyer. Müzikler ise Alp Yenier'e ait. Dizide ayrıca Ayça Erturan, Ezgi Asaroğlu, Ebru Şancı, Furkan Andıç, Ali Ersan Duru, Serkan Şenalp de yer alıyor. Yağmurdan Kaçarken, 30 Mart Cumartesi günü saat 20:00'de atv ekranlarında izleyicilerle buluşacak.