Magazin
02 Mayıs 2023 21:07 Son Güncelleme: 02 Mayıs 2023 21:14

Ünlü oyuncu Cansu Fırıncı'dan şoke eden itiraf: "Sete beni vurmaya geldiler"

atv ekranlarının efsane dizilerinden olan Kırgın Çiçekler'de hayat verdiği Kemal karakteriyle tanınan oyuncu Cansu Fırıncı, sette yaşanan korkunç olaydan bahsetti: "Sete silahla beni vurmaya geldiler."

2015-2018 yılları arasında yayımlanan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kırgın Çiçekler dizisinde Kemal isimli karaktere hayat veren oyuncu Cansu Fırıncı, son olarak Star TV'de fırtınalar estiren 'Yalı Çapkını' dizisinde boy gösterdi. Fırıncı, Kırgın Çiçekler dizisinin setinde yaşadığı bir olayı anlattı. 

"BENİ VURMAYA GELDİLER"

Dizide üvey kızını istismar eden bir karaktere hayat veren ve çok sayıda kişinin nefretiyle karşılaşan Fırıncı, "Kötü bir karakteri canlandırdığım için, sete silahla beni vurmaya geldiler. Kız çocuklarını taciz eden bir karakterini canlandırıyordum. Kız çocuğu sahibi olan babaların kan beynine sıçrıyordu. Çekimin yakında olduğunu öğrenince geliyorlardı. Sete geldiklerinde set ekibi gelenleri, yumuşatıyordu. Set ekibi Kemal karakterime tepki gösteren vatandaşları, 'Demek rolünü iyi oynuyor ki gerçek sanıyorsunuz' diyerek, yumuşatıyorlardı" diye konuştu.

"YALI ÇAPKINI'NDAN AYRILMAK İSTEDİM"

Yalı Çapkını dizisinden neden ayrıldığını oldukça merak edilen oyuncu, "Karşılıklı olarak anlaşarak ayrıldım ama benim kararımdı. Entrika dizisi olarak tasarlanmıştı ama reytingi tutunca romantik komediye dönüştü. Yan hikayelerinden bazıları önümsüzleşti. Rolüm figüran düzeyde kaldı. Kariyer için benim için zararlı durumdu. Yapımda anlayışlı olarak karşıladı" dedi.