Gündem
07 Mar 2014 14:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:59

Ünlü isimlerden Başbakan'a Facebook ve Youtube tepkisi!

Erdoğan "Facebook ve Youtube'u kapatırız" dedi, ünlü isimler Twitter'dan tepki gösterdi.

Başbakan Erdoğan'ın katıldığı televizyon programında "bu milleti Youtube'a Facebook'a yediremeyiz. Kapatılmaları da dahil." diye konuşmasına ünlü isimlerden ilginç tepkiler geldi. Yapımcı Erol Köse, "pes!" derken, sanat müziği sanatçısı Onur Akay, "kapatırız demek bile geçmiş olsun demeye yeter" dedi. Gazeteci Can Dündar ise "kapatsanız nafile artık. Geç" dedi.

Erol Köse: RTE: 30 Mart'tan sonra Youtube Facebook vs kapatacağız! Pes!
Can Dündar: Erdoğan tapelerle ilgili önlemini açıkladı: "@Youtube ve @Facebook'u kapatmak dahil adımlar atarız" İnternet'i kapatsanız nafile artık. Geç.
Onur Akay: Sipariş şarkılar tutmaz, söz ve müzik kol kola girmez, halka duygu geçmez. Bu gece Başbakan'a sorulan sorularda o tadı aldım. Gerekirse Facebook'u kapatırız demek bile geçmiş olsun demeye yeter.
Sermiyan Midyat: Bazen sorular cevaplanır. Bazen cevaplar sorulanır.
Levent Kazak: rte'nin konuk ettiği gazeteciler cevapları soruyorlar.
Hayko Bağdat: Büyüksun Başbakan. Facebook ve youtube kapatılabilirmiş ama twitter için bir şey demedi.
Mahir Zeynalov: Ben söylemiştim, bu adam İran'a özeniyor. İran'dan başka Facebook'un yasak olduğu başka bir ülke var mı?
Metin Arolat: Buraya yazıyorum. Eğer gençlerin tek özgürlük alanı facebook, twitter, youtube kapatılsın herkes sokağa dökülmezse ben de bir şey bilmiyorum.
Cenk Eren: Yaşadığımız günler meğerse çok sakinmiş 30 Mart ve sonrası tusunami varrrr hasarını tahmin bile edemiyorum bekleyip göreceğiz
Atilla Taş: Canınızı sıkmayın, Twitter, Facebook kapanırsa benim evde toplanırız.