Televizyon
14 Şub 2013 13:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:01

ÜNLÜ EKRAN YÜZÜ ÖZGE UZUN CANLI YAYINDA BÖYLE DANS ETTİ

Kanaltürk'ün başarılı sabah kuşağı sunucusu Özge Uzun bugün canlı yayını dans ederek kapattı.. VİDEO

Kanaltürk'ün başarılı sabah kuşağı sunucusu Özge Uzun bugün canlı yayında önce gülme krizine girdi ardından da programı dans ederek kapattı.

Programın başlarında yayınladığı bir haber Özge Uzun'u gülme krizine soktu. Gülmekten konuşmakta zorluk çeken Uzun, bir ara gülmekten yaşaran gözlerini de makyajını bozmadan silmek zorunda kaldı. 

YAYINI KADINA ŞİDDETE KARŞI DANS EDEREK KAPATTI : VİDEO

Özge Uzun, programın sonunda yayını "1 Milyar Kadın Şiddete Karşı Dans Ediyor" eylemini desteklemek için dans ederek kapattı.  Programın finalinde 14 Şubat sevgililer gününü kutlamayı ihmal etmeyen Uzun bir yandan dans etti bir yandan da şunları anlattı:

"Bugün sevgililer günü, sevgililer birbirileriyle öpüşecek koklaşacak... Ben de adet yerini bulsun söyleyeyim. Benim dünyadaki en büyük aşkım, eşim, çocuğum ve yeni gelecek cimcime. Onlarla birlikte hayat her zaman kırmızı... Hiç yanımızdan eksik olmasınlar. Ama dünya genelinde 1 milyar kadın bugün şiddete karşı ayaklanacak. 160 ülkede kadınlar aynı anda dans edecek. Vedamızda bu protesto sırasında çalacak şarkıyla olsun ve biz de Kadına Şiddete Hayır diyerek veda ediyoruz."