Gündem
07 Tem 2022 14:09 Son Güncelleme: 07 Tem 2022 14:10

Ünlü anketçiden Erdoğan’a kritik sözler! ‘Geç kalmış bir adım…’

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı' düzenlemesi dikkat çekti. MAK Araştırma Şirketi Başkanı Mehmet Ali Kulat ise dikkat çeken bir analizde bulundu.

MAK Araştırma Şirketi Başkanı Mehmet Ali Kulat, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ATO Congresium'daki "Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nı geç kalınmış bir adım olarak değerlendirdi.

Hem AKP'deki çözülmeye ve dağılmaya vurgu yapan hem de sosyal medya paylaşımıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a göndermede bulunan Kulat, "İstişare, ben konuşayım siz dinleyin değil, karşılıklı konuşma eylemidir" dedi.

Kulat, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı AK Parti için geç kalmış bir adım. AK Parti sadece geçmişte yol yürüdüklerinin yarısını ikna edebilse tek başına iktidar olurdu. Birde; İSTİŞARE: Ben konuşayım siz dinleyin değil, karşılıklı konuşma eylemidir."

Öte yandan anketlerde meydana gelen düşme sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı' düzenlemesi dikkatlerden kaçmadı. Erdoğan'ın bu toplantıda "Artık kaybedecek çok şeyimiz var" şeklideki sözleri kullanması ise ayrı bir dikkate sahip.