Televizyon
09 Ara 2020 11:01 Son Güncelleme: 09 Ara 2020 11:32

Ünlü anketçiden bomba iddia! Bahçeli koltuğunu devredebilir dedi, isim verdi!

Avrasya Araştırma Başkanı ve kamuoyu araştırmacısı Kemal Özkiraz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin koltuğunu devretme yönünde bir ihtimali değerlendirdiğini öne sürdü.

Halk TV’deki Şirin Payzın ile 'Sözüm Var' programında konuşan Avrasya Araştırma Başkanı ve kamuoyu araştırmacısı Kemal Özkiraz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin koltuğu devretmek istediği ismi açıkladı.  

Bu konunun Cumhurbaşkanlığı seviyesinde ve MHP’de konuşulduğunu söyleyen Özkiraz, "Devlet Bahçeli'nin aklındaki isim İzzet Ulvi Yönter" dedi. 

İZZET ULVİ YÖNTER KİMDİR?

İzzet Ulvi Yönter, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Politikası Ana Bilim Dalında yüksek lisansını tamamladı. Gazi ve Anadolu üniversitelerinde iktisat doktora çalışmalarına devam etmektedir.

Ulaştırma ve Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlıklarına bağlı kuruluşlarda müfettiş olarak çalıştı. 25 ve 26. Dönemde İstanbul Milletvekili seçildi. Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeliği yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısıdır.