Gündem
11 Haz 2010 07:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:22

UNAKITAN'A "CLEVELAND" DİYEN RABBİMİZ ZAHİD AKMAN'A DA "LAS VEGAS" DEMİŞ OLAMAZ MI?

Bülent Arınç'ın "Ne işin var kardeşim Las Vegas'ta" sorusuna Zahid Akman nasıl yanıtlar verebilir?

Ne işin var kardeşim senin Las Vegas’ta?  Malum; soruyu soran Bülent Arınç. Sorduğu kişi de kendisine bağlı RTÜK’ün üyelerinden Zahid Akman.

Zahid Bey kardeşimiz, telefon açıp Bülent Abi’sinin merakını gidermiş midir, bilemiyoruz. Bildiğimiz, arkadaşımız Fahrettin Fidan’ın bu seyahate ilişkin “olsa olsa” yöntemiyle bir düşünüşte aklına geliveren olasılıklar.

Tek tek basaraktan sıralıyor.

1) Ne yani, Las Vegas’tan cep telefonuna, “Okeye dördüncü aranıyor” şeklinde bir mesaj gelmiş olamaz mı?

2) Kemal Unakıtan’a, ameliyat için “Cleveland!” diyen Rabbimiz Zahid Akman’a da her nevi tetkikat! ve dahi tatbikat! için “Las Vegas” demiş olamaz mı?

3) “Deniz Feneri davası bir gün açıklanır ve sonuçlanır” ihtimaline binaen Las Vegas’ta ikamet edeceği binayı görmeye gitmiş olamaz mı?

4) Kendisine her konuda kefil olan bir “büyüğü”, “Zahid Bey kardeşim, dünya hali bu, hiç belli olmaz. Sen şöyle Las Vegas’a bir uzansan... Bize, içinde 40 - 50 kadar gemicik... Pardon havuzlu villacık olan bir site baksan...” diye ricada bulunmuş olamaz mı?

5) Las Vegas’ta “Dünya RTÜK’leri 1. Asamblesi!” toplanmasına karar verilmiş... 200’e yakın ülkenin RTÜK Başkanı’ndan “Sen olmazsan bir değil bin eksiğiz. Gözümüz yolda bekliyoruz” daveti almış olamaz mı?

6) Deniz Feneri’nin pili bitmiş, Las Vegas’a pil almaya gitmiş... (Benim pil burada bit... Daha fazla atamıyo... Eyvallah...)

*   Bülent Arınç, Zahid Akman’a soruyoruz:  “Ne işiniz var Las Vegas’ta?”
Yanıt basit: “İnsanda bavulla para olunca okey mokeyle tatmin olur mu Bülent Bey?”

Melih AŞIK / MİLLİYET