Gündem
04 Haz 2023 22:48 Son Güncelleme: 04 Haz 2023 23:33

Ümit Özdağ'dan Sinan Oğan'a hodri meydan: Çıksın açık açık söylesin

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Sinan Oğan’a canlı yayında çağrıda bulundu. Suriyelilerin ülkelerine dönüşü konusunda açıklamalarda bulunan Özdağ “Sinan Bey’e nasıl bir takvimi kim açıkladı bilmiyorum. Sinan Bey bunu çıksın açıklasın nasıl bir takvim verildi kendisine” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, TELE1 televizyonunda canlı yayınında, Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan'ın, Suriyeli sığınmacıların ülkelerine gönderilmesi için bir takvim olduğunu söylemesi ve bu sözlerin AK Partili yöneticileri tarafından yalanlanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"CEVAP ALAMADIM"

Numan Kurtulmuş ile yaptığı görüşmede kendisine böyle bir takvimden bahsedilmediğini belirten Özdağ, "Numan Bey bana bir takvimden bahsetti mi? Hayır, bahsetmedi. Bana bir milyon sığınmacının gönderileceğini söyledi, ancak sığınmacı sayısını beş milyon olarak verdi. Geriye kalan dört milyon Suriyeli için ne yapılacağını sordum, ancak cevap alamadım" dedi.

"AÇIKLAMA YAPMASINI İSTİYORUM"

Sinan Oğan'a hangi takvimin açıklandığını bilmediğini söyleyen Özdağ, "Ancak bana böyle bir takvim açıklanmadı. Sinan Bey'in bu konuda açıklama yapmasını istiyorum, böylece ben ve diğerleri de öğrenmiş oluruz" şeklinde konuştu.