Politika
05 Kas 2023 15:18 Son Güncelleme: 05 Kas 2023 15:32

Ümit Özdağ’dan Kılıçdaroğlu ve Özel’e tepki! ‘Atatürk düşmanını anmak için yarışıyorlar…’

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel’in CHP Kurultayı’ndaki konuşmalarında Selahattin Demirtaş’a selam göndermelerine tepki gösterdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Kurultayında HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'yı anan Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Kurultayda konuşma yapan Özel ve Kılıçdaroğlu, kürsüden Selahattin Demirtaş'a selam gönderdi. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iki isme de tepki gösterdi.

"ATATÜRK DÜŞMANI, SELAHATTİN DEMİRTAŞ'I ANMAK KONUSUNDA YARIŞIYORLAR"

Özdağ, şu paylaşımda bulundu:

"13 milyon sığınmacı ve kaçağa karşı görüş açıkladıkları için tutuklu olan vatansever gençleri anmayan 2 siyasetçi Atatürk düşmanı, Cumhuriyeti düşmanı Selahattin Demirtaş’ı anmak konusunda yarışıyorlar. Türk halkından kopuk, bölücülerin, saray artıklarının, siyaset tüccarlarının ve 5’li çeteden fonlanan yapıların oluşturduğu muhalefet değişmeden iktidar değişmeyecek. AK Parti iktidarını değiştirmek için önce muhalefeti değiştirmek gereken bir yerel seçimlere doğru gidiyoruz."