Gündem
19 Nis 2023 12:45 Son Güncelleme: 19 Nis 2023 13:03

Ümit Özdağ: Süleyman Soylu, gazeteci Serdar Akinan sana zimmetlidir

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter paylaşımında; gazeteci Serdar Akinan’ın gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Özdağ, “Son günlerde yaptığı açıklamalar ile ilgi çeken Muhammed Yakup ile söyleşi yapan gazeteci Serdar Akinan bu sabah 05.00’da evinde gözaltına alınmış. Ailesi ulaşamıyor. Süleyman Soylu, Serdar Akinan sana zimmetlidir” açıklamasını yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter paylaşımında; gazeteci Serdar Akinan'ın gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Özdağ, "Son günlerde yaptığı açıklamalar ile ilgi çeken Muhammed Yakup ile söyleşi yapan gazeteci Serdar Akinan bu sabah 05.00'da evinde gözaltına alınmış. Ailesi ulaşamıyor. Süleyman Soylu, Serdar Akinan sana zimmetlidir" açıklamasını yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gazeteci Serdar Akinan'ın gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Özdağ, Twitter hesabında, şu açımlamayı yaptı:

"Son günlerde yaptığı açıklamalar ile ilgi çeken Muhammed Yakup ile söyleşi yapan gazeteci Serdar Akinan bu sabah 05.00'da evinde gözaltına alınmış. Ailesi ulaşamıyor. Süleyman Soylu, Serdar Akinan sana zimmetlidir. Başka ne bir şey gelirse sorumlu sensin. Artık Muhammed Yakup'u oturup izleyeceğim."