Gündem
01 Haz 2011 08:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:24

ULUÇ'TAN ŞOK AÇIKLAMA! FB BAŞKANI'NIN HEDEF GÖSTERDİĞİ İSMİ ÖLDÜRÜRLER!

"Fenerbahçe Klübü Başkanı Aziz Yıldırım beni hedef gösteriyor TGC ve TSYD susuyor. F.Bahçe Başkanı'nın hedef gösterdiği ismi öldürürler..."

Hıncal Uluç, Fotomaç’taki "Bomba mı atacak!" başlıklı söyleşisinde Lig TV’de sezonu değerlendiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yorumcuları hedef alarak, "Çok sert olacağım, mücadele edeceğim. Ya düzelecek ya da gidecekler" diyerek verdiği ültimatoma tavrını koydu...


İfade özgürlüğünün Anayasa ile teminat altına alındığı bir ülkede Aziz Yıldırım, "Yorumcular gidecek" dediğine vurgu yapan Uluç, herkesi susturan Yıldırım’ın "Bu iki ismi" (Erman Toroğlu-Hıncal Uluç) sustaramayacağının farkında olduğunu ve söylediği sözlerin nereye gittiğini çok iyi bildiğine değinerek Fenerbahçe Başkanı tarafından hedef gösterildiklerini yazdı!

İşte Hıncal Uluç’un ağzından açıklmasının ayrıntıları...

TGC VE TSYD NEDEN SUSUYOR?

"Şimdi orada yüzkarası Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ dir, Türkiye Spor Yazarları Derneği’dir. Bir kulüp başkanı spor yorumcuları için "Gidecekler" diyor.
Anayasasında ifade özgürlüğü olan, ifade özgürlüğünün Anayasa teminatı altında olduğu bir ülkede kulüp başkanı "Gidecekler" diyor. Nasıl gidecekler Sayın Aziz Yıldırım? Direksiyonda otururken pencereden gelip ateş ederek mi gönderecekler? Ya da yolda yürürken bıçaklayarak mı? Ya da bomba koyarak mı gidecekler?

Ya da patronlarına telefon edip "Bunun programı iptal edin" diyerek mi gidecekler? Bana anlatsın bir bakayım!..

HEDEF GÖSTERİYOR!

Ama bunu sorması gereken iki kurum var. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Spor Yazarları Derneği!.. Çıt yok o günden beri çıt yok. Aziz Yıldırım bunları bal gibi söyler. Çünkü Sivil Toplum Örgütleri’nden bir tepki yok.
Aziz Yıldırım’ın bu söylediği, Futbolda Şiddet Yasası’na göre suç. İstanbul Cumhuriyet Savcıları harekete geçti mi? Fenerbahçe Başkanı için soruşturma açtılar mı? Hedef gösteriyor çünkü...

Bu ülkede Fenerbahçe Başkanı hedef gösterirse; o adamı öldürürler."