Gündem
10 Mayıs 2010 23:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:17

UĞUR DÜNDAR'DAN DENİZ BAYKAL'A ÇARPICI VEDA!

Medya Deniz Baykal'ın istifasıyla sallanırken en ağır darbeyi Uğur Dündar yedi. Dündar bugün Baykal'a veda ederken adeta bir dostunu uğurladı.

Deniz Baykal’ın CHP Genel Başkanlığından istifa etmesi Star Haber’de de geniş yer buldu. Uğur Dündar Baykal’a veda ederken ne kadar üzgün olduğunu da söyledi.

Bu akşam yayınlanacak Arena’da CHP Genel Başkan Yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlayan Dündar, programdan ana haber bülteninde yayınladığı kesitte Deniz Baykal’a dair övgülerle dikkat çekti. Dündar, Baykal’ın istifasını değerlendirirken yaşadığı üzüntüsünü göstermekten çekinmedi. Ünlü anchorman bir siyasi liderden çok bir dostunu uğurlar gibiydi.

"Deniz Baykal, bende hiç bir hayal kırıklığı yaratmamış, çok değerli bir devlet adamıdır. Baykal hepimizin hafızasına acı ile kazınacak tarihi önemde bir konuşmayla istifa etmiştir. Bu istifa da çok anlamlıdır, çok değerlidir."


Baykal’ın Türk siyaset tarihinde çok özel bir yeri olduğunu söyleyen Dündar, kendisini yıllardır takip ettiğini ve adının hiç bir yolsuzluk olayına karışmadığını hatırlattı. Dündar, Baykal’ın istifa ederken Gülen Cemaati’ne olan teşekkürü ve hükümeti suçlayan açıklamalarına da dikkat çekerek, Kılıçdaroğlu’na ısrarla iktidarın ’komplo’da yer alıp almadığını sordu.