Gündem
08 Mar 2011 21:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:06

UĞUR DÜNDAR'DAN BİRAND'A ''İÇTENLİKLE'' VURGULU MESAJ! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar bu akşam yayınlanan ana haber bülteninin sonunda "bir küs, bir barışık" olduğu Mehmet Ali Birand'a anlamlı bir mesaj yolladı...

Uğur Dündar, bülten sonunda;
"Sevgili seyirciler; usta gazeteci ve Kanal D ana haberin sunucusu, arkadaşımız Mehmet Ali Birand, bugünlerde bir rahatsızlık geçiriyor. Kendisine ve tüm çalışma arkadaşlarına içtenliğimizle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ve biran önce O’nu ekranda eski formuyla çok neşeli bir şekilde görmek istiyoruz..." dedi..

Mehmet Ali Birand’ın Şubat ayı sonlarında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde pankreasın içinden geçen Hepatit kanalına stent takılmıştı. Birand, pankreas kanseri olduğu haberleri üzerine açıklama yapmış ve “safra kesesinde bir daralma olması nedeniyle küçük bir cerrahi operasyon geçirdim. Kanalları genişletmek için stent takıldı. Terapi devam ediyor” demişti.
Çok az belirti veren pankreas kanseri, “en çabuk öldüren kanser” türü olarak biliniyor. Alkol hastalığın en önemli nedeni. Ameliyat yapılsa bile hastanın 5 yıl yaşama şansının ortalama yüzde 20 civarında olduğu belirtiliyor. Habertürk’ün kurucusu gazeteci Ufuk Güldemir, bu rahatsızlık nedeniyle 2007 yılında hayatını kaybetmişti.

MEDYARADAR/ÖZEL