Gündem
11 Haz 2011 17:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:27

TWITTER ÜZERİNDEN CANLI YAPILACAK!

12 Haziran genel seçimleri, şeffaf seçim sandıklarından, gece miting yapılmasına kadar pek çok ilki birarada yaşatıyor.

12 Haziran Genel Seçimleri, şeffaf seçim sandıklarından, gece miting yapılmasına kadar pek çok ilki birada yaşatıyor. Ancak bu seçim Sosyal Medya Tarihi’nde de bir ilk olacak ve Dünya’da ilk kez Twitter üzerinden canlı yayın gerçekleştirilecek..

Taraf Gazetesi’nde kaleme aldığı yazılar ile tanınan gazeteci-yazar Hıdır GEVİŞ,  bir TV Kanalı ve bileşim şirketinin de desteğiyle Twitter üzerinden ilk canlı yayını gerçekleştirecek ve seçim sonuçlarını ve yorumlarını Twitter üzerinden paylaşacak.

İLK SONUÇLAR TWİTTER’DAN CANLI YAYINLANACAK

Seçim yasakları nedeniyle Televizyon ve radyolarda henüz sonuçlar açıklanmazken Twitter üzerinden HD kalitesinde gerçekleştirilen yayınla ünlü isimler aracılığıyla değerlendirmelerde bulunulacak.

Facebook kullanıcıları da eş zamanlı olarak kendi Facebook duvarlarından yayını izleyebilecek, paylaşılan fotoğraf ve videolar canlı yayınla paylaşılacak.

Dünyanın en çok kullanılan ikinci Sosyal Medya ağı olan Twitter’de gerçekleştirilecek olan HD kalitesindeki yayın tüm dünya için de bir ilk niteliği taşıyacak.

KRAL DAİRESİNDEN CANLI YAYIN

Posta Gazetesi İnternet Yayın Yönetmeni Mehmet COŞKUNDENİZ, Vatan Gazetesi Yazarı Mutlu TÖNBEKİCİ, Milliyet Gazetesi Yazarı Mehveş EVİN, Gazeteci Ahu ÖZTÜRK, GENAR Araştırma Şirketi Genel Müdürü Mustafa ŞEN, Press Filmi Yönetmeni Sedat YILMAZ, Yeni Şafak Yazarı Murat AKSOY, Taraf Gazetesi Yazarı Yıldıray OĞUR ve sürpriz isimlerin katılacağı yayın İstanbul Edition Otelin’in kral dairesinden gerçekleştirilecek.

Gazeteci Yazar Hıdır GEVİŞ, bu yayınla hem dünyada bir ilkin yaşanacağını hem de TV’lerdeki soğuk tartışma programları yerine sıcak, özgür, ünlü isimlerle adeta ev ortamındaymış gibi bir yayın gerçekleştireceklerini belirtiyor.

12 Haziran 2011 saat 17:30’da başlayacak olan yayın saat 24:00’e kadar devam edecek.