Televizyon
18 Haz 2015 12:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:40

TVEM'in hamlelerine Aykut Işıklar yorumu! Sanki sihirli bir el dokundu!

Bugün gazetesi yazarı Aykut Işıklar, televizyonların yaz sezonu hazırlıklarını inceledi

Çoğu kanalın yaz aylarını uykuda geçirdiğini belirten Işıklar, TVEM'de ekrana gelecek yeni yapımları değerlendirdi. Aykut Işıklar, TVEM'in patronu Mehmet Ali Yılmaz ve kanalın yayın yönetmeni Hande Ertekin Tümen hakkında bakın neler söylüyor?

İŞTE AYKUT IŞIKLAR'IN O YAZISI

Mehmet Ali Yılmaz - Hande Ertekin ve TVEM

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Erol Simavi vefat edince en kıdemli medya patronu sıfatına sahip oldu. Eski Güneş Gazetesi’nden bugüne dek çok yıl geçti. Yılmaz şimdilerde yazılı basın değil de görsel basında yani TV’de patronluk yapıyor. TVEM her geçen gün daha iyi işlere vesile oluyor. Tabii iyi TV demek, iyi kadro demek. O sektörde kurumu kişiler sırtlar. Acemiler ve yeteneksizler ile iyi TV olmuyor.

Mehmet Ali Yılmaz da bu nedenle uzun zamandır arayış içindeydi. Galiba en sonunda aradığı yöneticiyi buldu. Daha önce birçok TV kanalında önemli görevler yapan Hande Ertekin, TVEM’de Genel Yayın Müdürü olur olmaz ekran şenlendi, renklendi. Önümde tüm TV’lerin Ramazan ve daha sonraki yaz programları var. Sanki hepsi tatile çıkmış gibi. Oysa Hande Ertekin müthiş bir prototip hazırladı.

Fazla detaya girmeden kısaca şöyle: Hafta arası her gün 08.45’te ‘Her Şeyi Konuşalım’ adındaki program ile güne başlanılıyor. Magazin dünyasında olup bitenleri konunun uzmanı Pelin Çini, Tayyar Işıksaçan ve geçen hafta evlenen Erol Köse’den dinlemek ayrı bir keyif. Eda Taşpınar ile ‘Stilini bul’ ise moda dünyasını ayağınıza getiriyor. Taşpınar işini seviyor ve profesyonelce uğraşıyor. Hafta sonlu magazin dünyası ise Türk Life’ta anlatılıyor.

İstanbul geceleri, aşklar, kavgalar kısaca her şey Türk Life’ta... Bu program 23.00’te başlıyor. Çocuklara ise Gülçin Karahasanoğlu’nun sunduğu ‘Bir Masalım Var’da sesleniliyor. Hafta sonu sabahları ise Pınar Esen ile renkleniyor. Esen, bu saatin ustası sayılıyor. Konukları, konuları, seçtiği video klipleri hep kalite kokuyor. Sevilen sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ise TVEM’de çok farklı çıkıyor hayranlarının karşısına. Vatan, mutfağında her gün farklı ilden gelen aşçılarımızla yemek tarifleri veriyor. O kendine özgü sempatik tavrıyla … ‘Masanızda bize de yer açın’ sloganı çok hoş.

Özetle iş bilenin kılıç kuşananın. Hande Ertekin’in zekası, tecrübesi sanki sihirli el gibi dokundu TVEM’e…

AYKUT IŞIKLAR / BUGÜN