Gündem
11 Mar 2014 08:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:59

Türkiye Gazetesi yönetim değişikliğini böyle duyurdu!

Türkiye Gazetesinde dün gerçekleşen Genel Yayın Yönetmenliği değişikliği bugün gazetenin birinci sayfasından okuyucuya duyuruldu.

Türkiye Gazetesinde gerçekleşen şok değişikliği dün Medyaradar duyurmuştu.Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ın görevinden ayrılması ve yerine İsmail Kapan'ın getirilmesi medya gündemine bomba gibi düşmüştü.

Gazete'den bu değişiklikle ilgili olarak şu açıklama yapıldı:
''Gazetemizde yaklaşık 33 yıldır çeşitli kademelerde görev yapan Nuh Albayrak, Genel Yayın Yönetmenliği görevini Dr. İsmail Kapan'a devretti. Gazetemizin Genel Müdürlük görevini yürütmekte olan Mustafa Asım Gök'ün yerine ise vekaleten Hamit Arvas getirildi. Albayrak ve Gök'e bugüne kadarki fedakâr çalışmaları için teşekkür ediyor, yeni yöneticilerimize görevlerinde başarılar diliyoruz.''
İsmail Kapan kimdir?
1956 yılında Malatya'nın Pütürge ilçesine doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne girdi. Mezuniyetinden sonra aynı fakültede lisans; aynı üniversitenin İktisat Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Sosyal Yapı ve Sosyal Değişme Anabilim Dalında Yüksek Lisans ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde de doktora eğitimini tamamladı. 1978 yılında köşe yazarı olarak  gazetecilik hayatına başladı. Aynı meslekte yazı işleri müdürü, sorumlu müdür, genel yayın müdürü ve genel koordinatör olarak uzun yıllar yöneticilik görevlerinde bulundu.
1993 yılında İhlas Haber Ajansı'nı (İHA) kurdu. Bir buçuk yıl süre ile ajansın, genel müdürlüğünü yaptı. 
İsmail Kapan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Basın Konseyi Yüksek Kurul üyesi

Türkiye gazetesinin yönetimindeki değişiklik okuyucuya 1. sayfadan böyle duyuruldu: