Gündem
24 Eki 2012 19:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:18

TÜRK TELEKOM'DAN YAĞIŞ ARIZASI AÇIKLAMASI!

Türk Telekom, yağış nedeniyle meydana gelen arızalar hakkında açıklama yaptı.

Türk Telekom, yağışlı hava nedeni ile bazı bölgelerde yaşanan sel ve su baskınlarının şebekelerini olumsuz yönde etkileyerek genel arıza durumunun meydana geldiğini belirterek, "Tüm Telekom ekipleri, tüm bölgelerde arızaların bayramdan önce giderilmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir" açıklamasında bulundu.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, yurdun büyük bölümünü etkileyen yağışlı havanın ardından Çanakkale, Bandırma, Biga, Lapseki, Avşa ve Marmara Adası'nda yaşanan sel ve su baskınlarının, erişim şebekelerini olumsuz etkilediği ve genel arıza durumu oluştuğu bildirildi.

Bölgede jandarma, kaymakamlık, sağlık ocağı gibi acil durumlarda ulaşılması gereken noktalarda telefonların ise çalıştığı belirtilen açıklamada, "Diğer taraftan Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ bölgesinde ise münferit şebeke arızaları meydana gelmiş, uzun süren elektrik kesintisi nedeniyle bazı noktalara hizmet verilememiştir. Türk Telekom ekipleri, tüm bölgelerde, arızaların bayramdan önce giderilmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Kamuoyuna saygılarımızla bildiririz" denildi.