Televizyon
16 Kas 2012 14:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:23

TÜRK SPORUNDA İZ BIRAKANLAR BELGESELİ HANGİ GAZETECİYİ KONUK EDİYOR?

TRT Spor'un "Sporda İz Bırakanlar" belgesel dizisi bu kez bir TRT emektarını konuk alıyor..

TRT Spor'un "Sporda İz Bırakanlar" belgesel dizisi bu kez bir TRT prodüktör, yorumcu ve spikeri olan Tansu Polatkan'ı konu aldı.

17 Kasım Cumartesi günü saat 8.40'ta TRT Spor'da yayınlanacak olan belgeselin Tansu Polatkan'a ayrılan bölümünde, ünlü sunucunun meslek hayatı, siyah beyaz yıllardan anılar, Türk sporuna ve spor yayıncılığına ilişkin görüşleri ekrana gelecek.

Belgeselde meslektaşları İlker Yasin, Akın Göksu, Murat Ünlü, Orhan Ayhan, Öztürk Pekin, Levent Özçelik, Yalçın Çetin, Zafer Akyol, Erdoğan Arıkan ile futbol oynadığı dönemden takım arkadaşları efsane spor adamı ile ilgili anı ve düşüncelerini aktaracaklar. Belgeselde ayrıca Tansu Polatkan'ın Türk televizyon yayıncılığına örnek olan ilkeleri ve hafızalara kazınan üslubu ile yaşamından kesitler anlatılıyor. Spor yayıncılığının yanı sıra iyi bir "kaleci" olarak da bilinen, TRT'de Güneş Tecelli, Halit Kıvanç, Cenk Koray, Doğan Yıldız, Abidin Aydoğdu ile birlikte spor yayıncılığına damgasını vuran isimlerden Tansu Polatkan şu anda "haberani.net" internet sitesinde spor yazıları yazıyor.