Polemik & Kulis
03 Haz 2018 10:17 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:41

Turgay Güler'den Muharrem İnce'ye jet yanıt: Söyle şimdi Muharrem hatırladın mı beni?

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, kendisini tanımadığını söyleyen CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye Twitter'dan yanıt verdi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 'yandaş' dediği medyanın kendisine söz hakkı vermediğini açıklamıştı. Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Ülke TV'de yayınlanan Sıradışı programının sunucusu Turgay Güler, bu açıklama üzerine Sıradışı programına CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi davet etmiş, Güler, İnce'nin ekibinden bir kişinin kendisini aradığını ve İnce'nin 'Benim belirleyeceğim soruları sorarsa gelirim' dediğini iddia etmişti.

MUHARREM İNCE: BU KİŞİYİ TANIMIYORUM

Muharrem İnce ise Turgay Güler'in tweetini paylaşarak, "Bu kişiyi tanımıyorum, kendisiyle hiç görüşmedim, haber yollamadım. Zaten yandaş medya dediğin tam da budur. Beni Erdoğan ile karıştırıyor" demişti.

"25 HAZİRAN'DA AÇIKLAYACAĞIM"

İnce'ye Turgay Güler'den cevap gecikmedi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Turgay Güler, İnce'ye manidar bir göndermede bulundu.

İşte Turgay Güler'in o paylaşımı;

"Muharrem Bey beni tanımadığını söylemiş. O halde hatırlatayım. Hani kendisi gibi sürekli yalan söyleyen genel başkanı Kemal'in -70 metrekare 1+1 mütevazi bir daire 100 bin dolar versinler hemen vereyim- yalanını ortaya çıkaran gazeteci var ya o benim işte. O daire 3+1 ve 148 metrekare çıkmıştı Muharrem Beyciğim hatırladın mı? Genel başkanın sus pus olmuştu hani. O daireyi de Battal hediye etmişti adaylık rüşveti olarak. Şöyle şimdi Muharrem hatırladın mı beni? Muharrem olayı an itibariyle bitmiştir. Zoka meselesi yani. Sanırım anlaşıldı.

Muharrem Beyciğim 25 Haziran'da açıklayacağım beni hangi adamının aradığını! Zor duruma düşmesin garip! Adını şimdi söylemeyeyim.Muharrem İnce beni hiç tanımadığını söylemiş. Yemin etsin diyeceğim bunun yeminine de itibar etmem. Çok fena sıkıştı. Ayarı bozuldu."