Gündem
22 Nis 2010 19:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:15

''TÜRBAN SORUNU DURUYOR, YANDAŞLAR SUSUYOR!'' TÜRBANLI YAZAR MUHAFAZAKAR MEDYAYI BOMBALADI!

Türbanlı kadın yazarlardan Yıldız Ramazanoğlu, Habertürk ekranlarında muhafazakar medyayı bombaladı.

Balçiçek Pamir, Habertürk ekranlarında muhafazakar cenahın önemli kadın yazarları arasında olan Yıldız Ramazanoğlu’nu ağırladı.

Gündemin konuşulduğu programda Yıldız Ramazanoğlu’nun muhafazakar medya ve türban sorunu üstüne söyledikleri hayli ilginçti. Ramazanoğlu’na göre Muhafazakar medya türban sorununu hükümete yönelik bir baskı olmasın diye görmezden geliyor. Balçiçek Pamir’in Ramazanoğlu’nun yorumuna verdiği tepki de ilginçti.

Yıldız Ramazanoğlu: Biz türban konusunu anlattığımızda ’Aa siz hala orada mısınız?’ diyenler var. Sanki sorun çözülmüş, halledilmiş gibi. Ama sorun orta yerde duruyor. Bir şey değişmedi. Medya da görmüyor. Gündeme gelmesini istemiyor. Geçtiğimiz günlerde başörtüsü için yapılan önemli bir eylemi medya görmezden geldi örneğin. Muhafazakar medya bile görmedi. Demek ki konuşulmasını istemiyorlar.

Balçiçek Pamir: Medyanın belli kısmını anlıyorum da muhafazakar medya neden görmüyor ki?

Yıldız Ramazanoğlu: Muhafazakar medya da hükümete dönük bir basınç olmasın diye görmüyor.

Balçiçek Pamir: İşte o nedenle ’yandaş’ deniyor. Çok kızıyorlar ama işte o zaman ’yandaş’ oluyor.

Yıldız Ramazanoğlu: Tayyip Bey’in kahvaltılı toplantısında da gündeme geldi. Bizden kimse konuyu açmayınca ki 56 yazar toplanmıştı. Tayyip Bey hatırlattı. Bunun bir insan hakları meselesi olduğu ve aydınların sahiplenmesi gerektiğini anlattı.

YILDIZ RAMAZANOĞLU'NUN İLGİNÇ AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ