Magazin
14 Kas 2023 23:08 Son Güncelleme: 14 Kas 2023 23:11

Turabi Çamkıran'dan tehlikeli oyun! Kalaşnikof ile rastgele etrafı taradı

Survivor'da yarışmak için gün sayan Turabi Çamkıran, kalaşnikof ile boş tarlayı taradı.

Bu sezon Survivor All Star'da yarışacak olan Turabi Çamkıran, ziyaret ettiği Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde korucu silahı olarak bilenen ve "Keleş" diye de isimlendirilen silahla tarlaya ateş etti.

DurakMedya'da yer alan habere göre; Turabi'nin tehlikeli oyunu sırasında şans eseri kimseye zarar gelmedi.

Turabi, Acun Ilıcalı'nın efsane yarışması Survivor'a katılacağını şu sözlerle açıklamıştı:

"Valla Acun abi beni aradığın zaman, sağlığımdan dolayı aldığım ilaçların etkisinden de olsa gerek Survivor All Star'ı, finalden sonra da gençliğimden beri hayalim olan Acun Firarda'yı, Turbo Firarda olarak sunmamı istediğini sanmıştım. Meğerse All Star'a davet etmişsin beni. Valla kusura bakma abi, benim buradaki Hollywood hayatımı bırakıp, oradaki açlığa geleceğimi sanıyorsan… Kesinlikle haklısın.

Bir de rica etsem yarışmacılarına söyler misin iyi hazırlansınlar. Öyle bomboş ve de normal antrenman yaparak gelmesinler. Hasta yatağımdan kalkıp hazırlanmama değsinler. Tüm şampiyonları da davet et lütfen. Bakalım SMS olmadan karşımda ne kadar dayanabilecekler! Ve yeni bir iddiaya ne dersin!? Adını sen koy. Benim için fark etmez. Günün sonunda yarışmayı da iddiayı da kazanan ben olacağım. Survivor All Star'a gelmemi kıskananlar kudurduktan hemen sonra bu adresten bana ulaşabilirler… Çatla da patla nokta kom."

 

ETİKETLER
#Turabi Çamkıran