Magazin
26 Mar 2010 03:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:11

TSE BELGELİ TRT SPİKERİNDEN OKAN BAYÜLGEN'E FIRÇA!

Cenk Koray anısına düzenlenen ödül töreni gecesini sunan Okan Bayülgen, 'Türkiye'nin ilk TSE Belgeli TRT Spikeri' Mehpare Çelik'in gazabına uğradı.

Cenk Koray anısına düzenlenen ödül töreninde eski spiker Mehpare Çelik; "Bir-iki kelime de Saba’ya sözüm var" dedi. Okan Bayülgen "Uyarı mı?" diye lafa girince, Çelik, ünlü şovmene; "İyi ki eski TRT’ciler olarak sizden akıllıyız" diyerek fırça attı.

’TSE belgeli’ Çelik Okan’ı fena bozdu

Geceyi sunan Okan Bayülgen, ’Türkiye’nin ilk TSE Belgeli TRT Spikeri’ Mehpare Çelik’in gazabına uğradı. ’En İyi Kadın Sunucu’ seçilen Saba Tümer’e ödülünü veren Mehpare Çelik; Cenk Koray hakkındaki duygularını anlattıktan sonra, "Bir iki kelime de Saba’ya sözüm var" dedi. Okan Bayülgen "Uyarı mı?" diye lafa girince de; "İyi ki eski TRT’ciler olarak sizden akıllıyız" cevabını yapıştırdı. Bu yanıt üzerine salonda derin bir sessizlik oldu. Mehpare Çelik, Saba Tümer’e "Başarılı buluyorum ve yolu açık olsun" dedikten sonra sahneden indi. İbrahim Tatlıses de "Bir TRT’ci olamadın" diye Bayülgen’e takıldı...