Medya
13 Eyl 2023 12:09 Son Güncelleme: 13 Eyl 2023 12:10

TRT’nin acı kaybı! 17 günlük yaşam savaşını kaybetti…

TRT’den acı haber geldi. 27 Ağustos’ta geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakıma kaldırılan genç gazeteci, yaşam savaşını kaybetti.

TRT Kameramanı ve Edirne Haber Gazetesi muhabiri Berk Söylemez'den acı haber geldi. Geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakıma kaldırılan Berk Söylemez, hayatını kaybetti.

Kaza, geçtiğimiz 27 Ağustos günü Edirne’deki Fatih Mahallesi Tahsin Şıpka Caddesi üzerinde meydana geldi.

TRT Kameramanı ve Edirne Haber Gazetesi muhabiri Berk Söylemez, bisikleti ile seyir halindeyken, önündeki taksiden açılan kapıya çarptı. Çarpışmanın etkisiyle ağır yaralanan Söylemez’in kafa tasında kırıklar oluştuğu beyin kanaması geçirdiği belirlendi.

Söylemez, tedavi altına alındığı Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi’nden Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRÜYORDU

Burada yoğun bakımda tedavi altına alınan Söylemez, dün akşam doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Çevresinde ve meslektaşları arasında oldukça sevilen bir isim olan Berk Söylemez’in vefatı, herkesi üzüntüye boğdu.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç, sosyal medya hesabından bir başsağlığı mesajı yayımladı.

''Edirne Haber gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Berk Söylemez’in geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede vefat ettiğini büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri, mesai arkadaşları ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum.''