Televizyon
13 Haz 2020 14:47 Son Güncelleme: 13 Haz 2020 14:51

TRT spikerinden Hulusi Akar gafı! Bakın nasıl anons etti?

TRT Haber kanalının Ana Haberini sunan spiker, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile ilgili bir haberi sunmaya başlarken “Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar..” diye anons yaptı.

TRT, spiker gafları ile gündemden düşmüyor.

Halkweb'de yer alan habere göre, TRT Haber kanalının Ana Haberini sunan spiker, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile ilgili bir haberi sunmaya başlarken “Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar..” diye anons yaptı.

Hata yaptığını anlayan spiker kısa sürede Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar diyerek hatasını düzeltti.

Akar hakkında yapılan bu anons, geçtiğimiz aylarda yapılan bir sokak röportajında Hulusi Akar'ın genelkurmay başkanı olduğunu iddia eden vatadnaşı akıllara getirdi.

19 MAYIS'TA DA YAŞANMIŞTI

TRT, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda haber sunumu sırasında arkada, "19 Mayıs Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun" yazısı yer almış ve konuyla ilgili 14 personel görevden uzaklaştırılmıştı.

TRT yaptığı açıklamada "TRT Haber kanalımızda yayınlanan bülten esnasında stüdyo görselinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yerine Cumhuriyet Bayramı ifadesi yer almıştır. Hatalı grafiğin ekrana yansımasına neden olan personel hakkında idari soruşturma başlatılmıştır. Özür diler, kamuoyuna saygı ile duyururuz" ifadelerini kullanmıştı.