Magazin
05 Mar 2012 17:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:24

TRAFİKTE DUYGULANDIRAN JEST!

Altan Gördüm, bu sabah katıldığı " Böyle Bir Şey Var mı" programında yaşadığı ilginç olayı anlattı.

ABLA SENİN İÇİN DUA EDİYORUZ   

-Vahide’ye gönderilen eşyalarla ilgili haber bizim inisiyatifimizin dışında çıktı. Ama doğrudur çok seveni var Vahide’nin. Tanıdığımız tanımadığımız herkes kendince destek olmak istedi, bir şeyler yapmak istedi.

-Daha dün dağda kendi başına yetişmiş bir zeytin getirdi arkadaşım, Vahide’ye şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diye anlattı. Moral olarak duygu olarak çok önemli bir şey.

  -Yüzlerce örnek var sağ olsunlar. Zincirlikuyu da trafikte kaldığımızda, orada yolda çiçek satıcıları var, bir tanesi Vahide’yle göz göze geldi ve hemen geldi dedi ki " Abla senin için çok dua ediyoruz bunu al" dedi. Ben yanıma çağırdım parasını vermek için kabul etmedi. Vahide çok duygulandı. Ben de çok duygulandım ama belli etmedim. Yaptığımız işin işte sonucu bu.

-Vahide’nin basında yayınlanan fotoğrafını ben çektim. Cep telefonuyla çektim sette, beraberdik. Tüm ekip oradaydı. Hepsi Vahide’ye oyuncak hediye almış üzerine post itlerle notlar yapıştırmışlar. Gizlenecek saklanacak bir yanı yoktu bunun. Kameralar karşısında fotoğraf çektirdi diyenler oldu. Ben cevap yazdım başka bir pozunu gösterebilir misin? Benim cep telefonumla çekilmişti o. Toplumu doğru bilinçlendirmek önemli. Çok insanı farkında olmadan hayatını kurtardık. Olumsuz bir şeyi iyi bir şeye çevirdik biz.  

-Vahide şu anda çok iyi. Uzun ve yorucu kemoterapi tedavi sürecini bitirdi. En son geçen salı günü aldık, 16 tane oldu. Biraz yoruldu. Son dördü özellikle çok ağırdı. Şimdi biraz dinlenecek.

-Her şey yolunda giderse inşallah bir film kalmıştı Eskişehir’de Ayhan Hanım, onu bitirecek Levent Semerci’yle. Sonra Feriha’nın sezon finali için dönecek. Zaten geçen sezon finalinde geri döneceğim demişti. Sonra biraz dinlenecek ve yeni sezona bakacak.

- Yeni projeler geliyor okuyor, bakıyoruz.Herkes için hiç beklenmeyen bir şeydi bu. Kimin başına gelse, hiç beklemiyorduk. Göstere göstere gelmiyor bunlar. 6 ay hayatımdan kayıp gibi diyor ama şükür ki biz çok iyi atlatıyoruz. Vahide çok güçlü bir insan.