Spor
04 Mar 2023 18:16 Son Güncelleme: 04 Mar 2023 18:20

Trabzonspor'a evinde soğuk duş!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor'a konuk olan Ümraniyespor, rakibini 2-1 mağlup ederek haftanın sürprizine imza attı. Trabzonspor iç sahada 36 maçlık yenilmezlik serisini de böylece kaybetmiş oldu.

Süper Lig'de 24. hafta heyecanı Trabzonspor - Ümraniyespor maçıyla devam etti. Bu sezon ligde yalnızca 3 galibiyeti bulunan Ümraniyespor, çıkış arayan Trabzonspor'un konuğu oldu. Maça çok hızlı başlayan bordo-mavililerin topu 18 dakikada 2 kez direkten döndü. Bir türlü golü bulamayan bordo-mavililer sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılarak büyük bir şok yaşadı. Üst üste ikinci maçını kaybeden Trabzonspor, iç sahada 36 maç sonra yenilmiş oldu.

TRABZONSPOR DİREKLERİ DÖVÜYOR!

Trabzonspor'da 7. dakikada Abdülkadir Ömür'ün şutu üst direkten döndü. Büyük bir şanssızlık yaşayan Abdülkadir Ömür'ün bir başka şutu 18. dakikada yine direkten döndü!

ÇİZGİDEN ÇIKARTTILAR

Karşılaşmada dakikalar 12'yi gösterdiğinde Trabzonspor gole çok yaklaştı! Umut Bozok'un kafa vuruşunda kaleciden sekip kaleye yönelen topu son anda Mustafa Eser çizgiden çıkardı.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

Maçın ikinci yarısının başlamasının ardından 51. dakikada Ümraniyespor Sekidika'nın golüyle 1-0 öne geçti.

AKYAZI'DA ŞOK! 2-0 OLDU

Ümraniyespor, Umut Nayir'in golüyle durumu 2-0'a getirdi. Umut Nayir, Ümraniyespor formasıyla attığı 10 golün 9'unu farklı takımlara karşı kaydetti.

YUSUF YAZICI FARKI 1'E İNDİRDİ

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı, 83. dakikada farkı 1'e indirdi.