Magazin
08 Haz 2023 09:48 Son Güncelleme: 08 Haz 2023 09:49

Tom Holland’dan hayranlarına kötü haber! ‘Beni kırdı’ diyerek ara verdiğini duyurdu…

Tom Holland, son projesinde biraz "zorlandıktan" ve "küçük bir kriz geçirdikten" sonra ruh sağlığına odaklanmak için oyunculuğa bir yıllık kara verdiğini söyledi.

Son olarak Apple TV+'daki The Crowded Room adlı yapımda rol alan Britanyalı oyuncu Tom Holland’dan hayranlarına kötü haber geldi. Son projesinde biraz "zorlandıktan" ve "küçük bir kriz geçiren" Tom Holland, ruh sağlığına odaklanmak için oyunculuğa bir yıllık kara verdiğini söyledi.

Çarşamba günü Extra'ya konuşan Holland, yapımcı olmayı öğrenmekten keyif aldığını, ancak bu sorumluluğu "ağır akıl sağlığı sorunu yaşayan birini oynarken" yürütmekte zorlandığını belirtti.

"Bu dizi beni kırdı" diyen Holland, "Kaybolmam gerektiğini hissettim ve bir haftalığına Meksika'ya gitti. Kumsalda takıldım ve gözden ırak kaldım. Şimdi bu yıllığına ara veriyorum. Bu dizinin bir sonucu" diye konuştu.

Mayıs ayında Entertainment Weekly'ye verdiği söyleşide Holland, The Crowded Room’daki karakterinden kurtulmakta zorlandığını, "hatta saçını kazıtmayı bile düşündüğünü" söylemişti.

THW CROWDED ROOM HAKKINDA

Tom Holland'ın The Crowded Room’da oynadığı karakter, "Kampüs tecavüzcüsü" olarak tanınan Billy Milligan'dan esinlenildi. Milligan, 24 alternatif kişiliği olduğunu iddia ediyordu ve çoklu kişilik rahatsızlığı nedeniyle yaptıklarından suçlu bulunmayan ilk insan olmuştu.