Televizyon
23 Mar 2011 16:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:09

TNT'NİN DEST-İ İZDİVAÇ'INDA GELİN ADAYI SKANDALI! MİLLETİ NASIL ENAYİ YERİNE KOYDULAR?

Her kanal bir izdivaç programı yapınca ortaya garip manzaralar çıkmaya başladı. Star'daki gelin adayı TNT'ye geçti.

Daha 1 ay öncesine kadar Star TV’nin gelin adayları arasındaydı. TNT tutmayan izdivaç programı için onu Star’dan transfer etti. Şovmene dönen sözde gelin adayı ile izleyenleri "aptal" yerine koydu.

STar TV’deki Zuhal Topal’ın programında The Durdane olarak ünlenince, TNT’deki Hande Ataizi’nin sunduğu Dest-i İzdivaç’a transfer oldu.

DÜRDANE’NİN STAR’DAKİ ŞOVU-VİDEO

Böylece Türk televizyonlarında TNT bir ilke imza atıp, rakip evlilik programının çok izlenen gelinini transfer etmiş oldu. Bu süper (!) transfer numarası ile de izdivacın suyunu çıkardı.

İMAJ YENİLEYİP ÇIKTI

Koca bulmak için ekrana çıkan Dürdane, kanallar arasında transfer olan ilk gelin adayı olunca görüntüsüne rötüş yaptırmış. Bir ay önceki Dürdane gitmiş yerine havalı, saçı başı ve makyaj stili değişmiş, bir şovmen gelmiş.

BU VATANDAŞ ENAYİ Mİ?

TNT kanalı onu gelin adayımız diye tanıtsada stüdyoda yaptıkları tamamen bir mizansen olarak algılanıyor. Olan ise Dürdane’nin gerçekten eş aradığına inanıpTNT’nin kapısını çalan damat adaylarına oluyor. Milyonlarca kişinin önünde rezil oldukları ile kalıyorlar. Ekran başında bu transfer gelin adayını izleyenler ise "enayi" yerine konup kandırılıyorlar.

BİR AY ÖNCE STAR’IN GELİN ADAYIYDI

Dürdane isimli gelin adayı Star TV’nin gelin adayları arasında yer alıyordu. Son olarak elleme "Tik"i olan bir taliplisi ile ekranda olmuştu.
Bu şovu çok tutmuş olacak ki TNT onu transfer etmiş.
Acaba para da verdiler mi?

İşte TNT Dest-i İzdivaç’ta Durdane Show: