Gündem
01 Kas 2023 18:23 Son Güncelleme: 01 Kas 2023 22:20

THY seferleriyle ilgili yeni açıklama geldi

Türk Hava Yolları'nda yaşanan network arızasının giderilmesi ile bir süre ara verilen İstanbul kalkışlı seferler yeniden başladı.

Network alt yapısında yaşanan arıza nedeniyle İstanbul çıkışlı seferlerini iptal eden Türk Hava Yolları, arızanın düzeltilmesiyle birlikte seferlerin peyderpey yeniden başladığını açıkladı.

SEFERLER PEYDERPEY YENİDEN BAŞLADI

Konuyla ilgili açıklama yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Bilgi teknolojileri sistemlerimizde meydana gelen arıza, ekiplerimizin çalışması ile düzelmeye başlamıştır. Seferlerimizi peyderpey yapmaya devam edeceğiz. Sistem arızasının oluşturduğu mağduriyetten dolayı tüm yolcularımızdan özür dileriz" dedi.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul çıkışlı seferlerin iptaline ilişkin şu açıklamayı yapmıştı;

"Network altyapısında yaşanan sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar yaşanmaktadır. Sorunun giderilmesi ve yolcularımızın mağdur olmaması adına gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Söz konusu aksaklık için özür dileriz. 30 dk sonra sizlere durum hakkında bilgi vereceğiz.

Network altyapısı kaynaklı sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamaların giderilmesi için ilgili birimlerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Yaşanan durum hakkında güncel bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz."

THY: MAĞDURİYETLER GİDERİLECEK

THY, iptal edilen İstanbul çıkışlı seferler dolayısıyla biletli yolcuların konaklama, iade ve doğabilecek mahrumiyetlerinin tazmin edileceğini duyurdu.

ETİKETLER
#thy #sefer #iptal