Teknoloji
24 Ağu 2023 23:51 Son Güncelleme: 24 Ağu 2023 23:54

Threads'e beklenen özellik sonunda geldi

Meta'nın mikroblog platformu Threads'in web sürümünü geçtiğimiz günlerde duyulmuştu. Sürüm, bugün resmen kullanıcılara sunulmaya başladı.

Meta'nın mikroblog platformu Threads'in web sürümünü geçtiğimiz günlerde duyulmuştu. Sürüm, bugün resmen kullanıcılara sunulmaya başladı.

Meta'nın temmuz ayında yayınladığı X (eski adıyla Twitter) rakibi sosyal medya platformu Threads ile ilgili yakın zamanda önemli bir gelişme yaşanmıştı. Instagram CEO'su Adam Mosseri, birkaç gün önce uygulamanın web sürümünün nihayet geleceğini açıkladı.

Hâlihazırda test edilen ve kullanıcıların çok beklediği web sürümü, resmen bugün yayınlandı. 

Web sürümü, bugünden itibaren geniş çapta kullanıcılara sunulmaya başladı. Kullanıcılar, "threads.net" üzerinden uygulamanın web sürümüne ulaşabiliyor. Buradan da kullanıcı adı, telefon veya e-posta adresi ve şifre bölümü karşınıza çıkıyor.

Instagram bilgilerinizi girdiğinizde Threads'in web sürümüne erişebiliyorsunuz.

Threads'in ana sayfasında mobilde aşağıda olan çubuk yukarı taşınıyor. Sağ üst köşeden aydınlık veya karanlık mod geçişi yapılabiliyor. Sol alttan ise "Senin için" veya "Takip edilenler" akışını seçmek mümkün.

Meta bünyesinde faaliyet gösteren uygulamanın web sürümü çok beklenen bir özellik olsa da hâlen birçok eksiği mevcut. İlk haftasında 100 milyon kullanıcıya ulaşan; ancak sonrasında ilgiyi kaybeden platformun gelen özelliklerle istenilen seviyeye ulaşıp ulaşmayacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.