Polemik & Kulis
06 Şub 2024 15:04 Son Güncelleme: 06 Şub 2024 15:11

TGRT Haber Ankara Temsilciliği'ne jet atama! ‘Artık çok daha etkili olacak…’

TGRT Haber’den üst düzey atama haberi geldi. Kanalda 22 aydır görev yapan TGRT Haber TV Ankara Temsilcisi Ercan Gürses’in ayrılığından sadece bir gün sonra jet atama gerçekleştirildi.

TGRT Haber’den üst düzey atama haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre TGRT Haber TV Ankara Temsilcisi Ercan Gürses’in ayrılığından sadece bir gün sonra jet atama gerçekleştirildi. Dün boşalan koltuğa bugün gazeteci Fatih Atik getirildi.

GYY ERCAN SEKİ DUYURDU

Transfer haberini TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ercan Seki, “Başkentin deneyimli gazetecilerinden Fatih Atik, TGRT Haber Ankara Temsilcisi oldu. TGRT Haber, Fatih Atik ile Ankara haberlerinde artık çok daha etkili olacak” ifadelerine yer verdi.

 

FATİH ATİK KİMDİR?

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Fatih Atik, sırasıyla İhlas Haber Ajansı, Sabah gazetesi ve CNN TÜRK’te çalıştı. Turkuvaz Medya Grubu’nda ve A Haber'de haber koordinatörlüğü görevlerinde bulunan Atik, Ankara Masası isimli internet sitesinde program yaptı.

 

Kasım 2022'de Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın basın danışmanlığı görevine getirilen gazeteci Fatih Atik, Haziran 2023’te ise istifa ettiğini duyurmuştu.