Polemik & Kulis
08 Mayıs 2017 13:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:40

TGRT Haber'de flaş gelişme! Genel Yayın Yönetmenliği görevine kim getirildi?(Medyaradar/Özel)

İhlas Medya Grubu bünyesinde faaliyet gösteren TGRT Haber'in Genel Yayın Yönetmeni az önce belli oldu.

İhlas Medya Grubu bünyesinde faaliyet gösteren TGRT Haber'in Genel Yayın Yönetmeni Yücel Koç görevinden alınarak yine aynı gruba bağlı Türkiye Gazetesi'nin Yayın Koordinatörlüğü görevine getirilmişti.

Yücel Koç'tan boşalan Genel Yayın Yönetmenliği görevine ise Haber Koordinatörü olarak görev yapan Ercan Seki atandı.

DEVİR TESLİM PASTASI

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Ören, TGRT Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevine Ercan Seki'nin atanması kararını az önce çalışanlara duyurdu.

Duyurunun ardından halef-selef Genel Yayın Yönetmenlerinin de katılımıyla 'Devir Teslim pastası' kesildi.

Mücahit Ören, TGRT Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevini Ercan Seki'ye teslim ederken Yücel Koç'u da Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörlüğü görevine uğurladı. 



ERCAN SEKİ KİMDİR?

TGRT Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevine atanan Ercan Seki kuruluşundan itibaren 10 yıl boyunca TGRT Televizyonunda muhabir, editör ve haber müdürü olarak başarılı çalışmalara imza attı.

Daha sonra Star Televizyonu'na transfer olan Seki ardından Türkiye Gazetesi ve Star Gazetesi'nde Haber Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Deneyimli isim 13 yıl aradan sonra Ekim 2016'da TGRT Haber'e dönmüş ve Gece Haber Müdürü olarak görev yapmaya başlamıştı.Ardından da Haber Koordinatörlüğü görevine getirilmişti.



MEDYARADAR/ÖZEL