Televizyon
04 Oca 2013 12:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:35

TERZİ YAMAĞI ATEŞ PÜSKÜRDÜ; ''AKŞAM YAZARIYIM AMA SHOW TV'DE YASAKLIYIM''

Kısa bir süre 'Bugün Ne Giysem'de moda avcılığı da yapan Barbaros Şansal, programın içeriğini eleştirdi.

Modacı Barbaros Şansal, katıldığı bir tv programında Show tv ve Bugün Ne giysem isimli programı topa tuttu..

İşte Şansal’ın açıklamalarından bir bölüm :

"Bu program bir yarışma değil, eğlence programı ve burada insanlarla eğleniliyor. Para ödülünü alacağız, en şık kadın olacağız diye geliyor çocuklar. Türkiye’nin şık kadınları bellidir. Onları geçemezsiniz. Şık olmak pahalı bir şeydir. Ellerinde naylon torbalar ile elbiseler ile geliyor kızlar. Ben yarışmadan ayrıldım. Çünkü ablalar var, o kızların özel hayatlarını öğreniyorlar. "27 Yaşında, öğrenci, babası taciz etmiş" diye yazılıp getiriliyor. Oynatın, ağlatın deniliyor.

ORASI BİR SİRK ÇADIRI
Bu bir göster TV prodüksiyonu. Bir sirk çadırı gibi orası. Bir mankenin, elbise askısıdır nitekim sonuç olarak manken... Ama ehliyetleri yoktur. Çağla bizim elimizde büyüdü ama eleştiri yapamaz. Dikiş bilmez, kumaş bilmez. İvana Sert çamaşır defilesi ile mesleğine başladı. Ama şöyle bir özelliği var. Bir milleti imha etmenin yolu dilini imha etmekten başlar. İvana’nın Türkçesi, Meryem Uzerli’nin Türkçesi... Türkler yabancı kadınlara meraklı. İvana terbiyeli bir kadın her şeye rağmen, ama 3 kelime ile Türkçe konuşuyor. Anlamak çok zor.

İVANA ÇIKIP ŞARKI SÖYLESİN YAKIŞIR
İvana şarkı söylesin çıkıp. O daha yakışır. Kitap yazdı ama blogdan alıntı çıktı. Çalıntı çıktı. Zaten Türkçe konuşamıyor, nasıl Türkçe kitap yazsın?

Asıl olan mesele para kazanmaktır. Bu hassas bir konudur. Sözde bir Cumhuriyet kadını ile, sözde bir tesettürlüyü... O kadar tesettür olabilir mi? Davetkar bir tesettür olabilir mi? Bu da bir psikolojik sonuç. Ötekileştirmek meselesi. Mütedeyyinler buna SMS atsın, Laikler buna SMS atsın. Perşembe şarkıcı, Cuma hoca gelsin, Çarşamba kadınlar matinesi yapalım. Ben o zihnin içinde olmadım.

AKŞAM YAZARIYIM AMA SHOW TV’DE YASAKLIYIM
Ahlak fakiri düşünceleri beni ilgilendirmiyor. Show TV’de yasaklıyım, ama Akşam gazetesi yazarıyım. Patronları ile aynı masada yemek yiyen adamım ben..