Televizyon
14 Kas 2012 08:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:22

''TERİM MORINHO ARASI BİR ŞEYİM!'' NİHAT DOĞAN CANLI YAYINDA COŞTU!

Nihat Doğan, konuk olduğu Burada Laf Çok programında ilginç açıklamalara imza attı.

Bir süredir amatör kümede yer alan Büyükderespor’u çalıştıran ünlü türkücü Nihat Doğan, konuk olduğu Burada Laf Çok programında ilginç açıklamalara imza attı.
 
TEKNİK DİREKTÖR NİHAT DOĞAN
 
Mesut Yar’ın sunduğu programda konu Nihat Doğan’ın teknik direktörlüğüne gelince deyim yerinde ise stüdyoda yer yerinden oynadı. Bir süre ekrana Nihat’ın teknik direktörlü performansına ilişkin görüntüler gelirken, kendisine hırsı ile oyuncuları motive ettiği yönünde iltifatlar geldi.
 
"TERİM-MORINHO ARASI BİR ŞEYİM"
 
Bunun üzerine söz alan Nihat Doğan da teknik direktörlükte yeni olduğunu ve ileriye yönelik hedefleri olduğunu vurguladı. Guardiola ve Alex Fergusson’un dışında, Fatih Terim ile Jose Morinho arasında bir yerde olduğunu kaydeden Nihat Doğan bu sözleriyle Mesut Yar’ı gülme krizine sokacaktı.
 
NİHAT’IN MORINHO SEVGİSİ
 
Teknikdirektörlükte kendisine Real Madri’in ünlü hocası Jose Morinho’yu örnek aldığını söyleyen Doğan, "Fergusson ve Guardiola olamam. Ben daha Fatih Terim ile Morinho arası bir yerde duruyorum. Morinho’nun yenilgiyi kabullenememesinii ve kazanma arzusunu seviyorum" diye konuştu.
 
MORINHO İÇİN KRAL TAKIMINI TUTTUM
 
Bazen abarttığı taraflar oluyor, topçuları galeyana getirmek için rakip takımı rencide ediyor falan. Ben bunları bilinçli yaptığını düşünüyorum. Biz o kadar abartmasak da motivasyonda iyiyiz. Morinho Porto’dayken ben de Portuluydum. Sonra onun için Chelseali oldum, sonra yine onun için Inter’i tuttum ve şimdi de Real Madrid’i tutuyorum. Hayatımda ilk kez bir kral takımını tutuyorum bu da Morinho için.